ایلام - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی بنیاد مستضعفان از افزایش ۳۰۰ درصدی بودجه بنیاد علوی خبر داد و گفت: این میزان از یک هزار میلیارد تومان در سال ۹۹ به سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ افرایش یافته است.

محمد پیرعلی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح های بنیاد علوی هلیلان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با ابراز رضایت از پیشرفت فیزیکی تمامی پروژه ها، اظهار داشت: بودجه بنیاد علوی در مناطق کم برخوردار بمنظور محرومیت زدایی و ارایه خدمات به مردم بصورت سالانه در حال افزایش است.

وی با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۰ بنیاد علوی افزود: تخصیص بودجه برای محرومیت زدایی هر شهرستان با توجه به نیازها، ظرفیت ها، میزان طرح های تعریف شده و همچنین نیازمندی های هر منطقه متغیر خواهد بود.

معاون برنامه‌ریزی بنیاد مستضعفان تاکید کرد: تخصیص بودجه سه هزار میلیارد تومانی برای محرومیت زدایی مناطق محروم و توانمندسازی مردم، با توجه به اینکه در طرح های مشارکتی تزریق خواهد شد می تواند خروجی بهتری داشته و بسیار موفق تر باشد.

پیرعلی اضافه کرد: به دلیل اینکه عمده کارکنان بنیاد علوی در هر منطقه را نیروهای جهادی، مومن و انقلابی تشکیل می دهد، هم اکنون شاهد پیشرفت فیزیکی بالای طرح ها و حاصل شدن نتیجه مطلوب و دلخواه در کمترین زمان ممکن هستیم.

وی یکی دیگر از دلایل موفقیت بنیاد علوی برای پیشبرد شعار محرومیت زدایی را استقبال و مشارکت بالای مردم در طرح های این نهاد انقلابی دانست و گفت: داشتن روحیه انقلابی کارکنان بنیاد و مشارکت مردم موجب کاهش هزینه در تکمیل پروژه ها شده که امیدواریم این روند همچنان استمرار داشته باشد.

پیرعلی یادآور شد: مهم ترین ماموریتی که از سوی مقام معظم رهبری برای بنیاد مستضعفان تعریف شده توانمندسازی است که برای تحقق این ماموریت بنیاد از تمام ظرفیت های خود استفاده خواهد کرد.

هلیلان دارای ظرفیت های عظیم خدادادی است 

معاون برنامه‌ریزی بنیاد مستضعفان با اشاره به ظرفیت عظیم خدادادی منطقه هلیلان در تمامی بخش های کشاورزی، دامپروری و اقتصادی گفت: چنانچه بخش کوچکی از این ظرفیت ها و پتانسیل های بالفعل شود، بطور قطع غبار محرومیت از این شهرستان زدوده خواهد شد.

وی خواستار تعامل و هماهنگی بیشتر تمامی دستگاه های  اجرایی و نهادهای انقلابی برای برنامه ریزی منسجم تر در هلیلان شد و بیان کرد: بطور قطع عدم هماهنگی دو نهاد برای پیشرفت فیزیکی یک طرح در این منطقه ممکن است موجب شود نتیجه مطلوب و دلخواه حاصل نشود.

پیرعلی در ادامه بر لزوم نفش رسانه ها در همدلی و تعامل بین دستگاه ها و نهادهای انقلابی در راستای محرومیت زدایی هلیلان تاکید کرد و یادآور شد: رسانه ها در واقع نماینده افکار عمومی در جامعه هستند و می توانند در انتقال مشکلات و مسایل مردم به مسوولان نقشی تعیین کننده و اثر گذار را ایفا کنند.

به گزارش ایرنا، نهاد آبادانی و پیشرفت هلیلان (بنیاد علوی) اوایل شهریور ماه سال گذشته افتتاح شد که مهم ترین هدف این نهاد محرومیت زدایی این شهرستان در قالب اجرای طرح های زیرساختی، عمرانی، اشتغالزا، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و اتمام پروژه‌های نیمه تمام است.

شهرستان تازه تاسیس هلیلان به همراه ملکشاهی ۲ شهرستان هدف آبادانی و پیشرفت بنیاد مستضعفان کشور هستند.