سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: مشکلات فضای آموزشی نواحی حاشیه شهر سنندج همچون نایسر و آساوله باید تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید حل شود و مدارس برای ورود دانش آموزان و آموزش حضوری آماده باشند.

به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز چهارشنبه در دومین نشست شورای آموزش و پرورش استان در سال جاری اظهار داشت: با توجه به اینکه کمتر از سه ماه به آغاز سال تحصیلی فرصت باقی مانده است پروژه‌های آموزشی استان باید اولویت بندی و تا آغاز مهر مشکلات آنها حل شود.

وی افزود: با توجه به اینکه برنامه واکسیناسیون در کشور در حال انجام است باید مدارس برای برگزاری کلاس‌های حضوری آماده باشند تا دانش آموزان در این خصوص با مشکلی مواجه نشوند.

استاندار کردستان بر ضرورت حل مشکلات فضای آموزشی نواحی حاشیه شهر سنندج تاکید کرد و گفت: مشکلات نواحی منفصل شهری سنندج همچون نایسر و آساوله باید تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید بررسی و حل شود تا خانواده‌ها برای مدارس فرزندان خود دچار مشکل نشوند.

مرادنیا گفت: دستگاه‌های مربوطه اجرای تفاهم‌نامه میان سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و استانداری کردستان برای ساخت و تکمیل ۳۵۰ کلاس درس را باید در اولویت خود قرار دهند.

وی همچنین خواستار تسریع در روند احداث مسکن فرهنگیان استان شد و تاکید کرد: مسکن فرهنگیان استان باید هرچه سریعتر آماده و در اختیار آنها قرار گیرد.

استاندار کردستان یادآور شد: ما متعهد هستیم که کلاس درس و فضاهای آموزشی را برای دانش آموزان فراهم کنیم تا خانواده‌ها با آسایش و آرامش فرزندان خود را به مدارس بفرستند.

راهیابی ۲۴۳ دانش آموز کردستانی به المپیادهای علمی در سال گذشته

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: سال گذشته ۲۴۳ دانش آموز استان به المپیادهای علمی در سطح کشور راه یافتند که نسبت به سال ماقبل آن که ۹۸ نفر بود حدود ۲.۵ برابر افزایش داشت.

رشید قربانی افزود: سال گذشته دانش آموزان و فرهنگیان استان در بخش فراخوان ملی پرسش مهر نیز حائز رتبه‌های برتر کشوری شدند و کردستان در این بخش نیز جزو استان های برتر کشور قرار گرفت.

وی به پیگیری حل مشکلات مسکن فرهنگیان استان نیز اشاره و اضافه کرد: از سال گذشته مشکلات این بخش را پیگیری کرده‌ایم که از خرداد ماه امسال به نتایج خوبی دست یافتیم و زمین مناسب برای ایجاد مسکن فرهنگیان استان اختصاص یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش یادآور شد: چند مورد مدرسه شاخص و ضروری در استان وجود دارد که برای آغاز سال تحصیلی لازم است وضعیت آنها به سرانجام برسد و امیدواریم ادارات و دستگاه‌های مربوطه در این مورد ما را همراهی کنند.

پروژه‌های آموزشی در صورت ابلاغ اعتبارات تکمیل می‌شوند

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کردستان هم در این جلسه گفت: لیستی از پروژه‌های اولویت‌دار آموزشی استان را تهیه کرده‌ایم اما با توجه به مشکل کمبود اعتبارات هنوز نتوانسته‌ایم این پروژه‌ها را آغاز کنیم که در صورت ابلاغ اعتبارات به سرانجام خواهند رسید.

ماجد احمدی یادآور شد: از ۳۵۰ کلاس درس مورد تعهد در تفاهم نامه مابین سازمان نوسازی مدارس و استانداری کردستان تاکنون کار ساخت ۸۶ کلاس شروع و بیش از ۵۰ کلاس آماده بهره برداری شده است.

امروز در دومین نشست شورای آموزش و پرورش کردستان در سال جاری، مشکلات تغییر کاربری اراضی تحت مالکیت تعاونی مسکن فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، پنج لکه آموزشی واقع در شهرک وحدت سنندج و زمین‌های دارای کاربری آموزشی متعلق به خانواده‌های اختیار الدین و صادق وزیری مورد بررسی قرار گرفت و تعیین تکلیف شد.

استان کردستان ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که در سه‌هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند.