به گزارش ایرنا، جلیل حسنی روز چهارشنبه در دیدار با منتخبان شورای ششم شهر لار اظهار داشت: تجربه ثابت کرده تعارض های مدیریتی در بدنه شورا که بیشتر باید بر کار جمعی استوار باشد به جای تعامل و تحمل همدیگر، انرژی ها و اقدامات و کوشش ها را خنثی و در این راستا حاشیه بر متن چیره می شود.
فرماندار ویژه لارستان بر ضرورت پرهیز از برخی جناح بندی ها و مرزبندی های غیرضرور و موضع گیریهای شتاب زده در بین اعضای شورای شهر تاکید کرد و گفت: اقدامات و تصمیم ها نباید به گونهای باشد که جایگاه شورا را خدشهدار کند.
حسنی گفت: اعضای جدید شورای اسلامی شهر لار باید قدر این فرصت و اعتماد مردم فهیم لارستان به خود را بدانند و در این راستا از هر فرصتی برای خدمت به این مردم و ایجاد تحولاتی که منجر به نمود عینی در زندگی و رفاه شهروندان شود، نیز بهره ببرند.
معاون استاندار فارس با بیان اینکه هماهنگی و انسجام در راستای هدف گذاری ایجاد شده از الزامات کار شورایی و جمعی است گفت: با سعه صدر، پرهیز از تک روی ها و فرد محوری و همچنین احترام به تصمیم جمعی می توان این هدف ارزشمند را محقق می سازد.
رییس شورای اداری لارستان همچنین هماهنگی و انسجام را موجب همافزایی و افزایش توان برای رفع مشکلات بیان کرد و افزود: باید از هرگونه حاشیه ها و برخی جنبه های منفی گرایانه و یا نگاه های منطقه ای ، گروهی و جناح بندی ها که باعث هدر رفت منبع و مانع تحول در کالبد شهر می شود به جد پرهیز کرد.
وی با بیان اینکه یکی از آفتهای شورای شهرهمواره حاشیهسازی و وارد شدن به برخی دسته بندی ها در دوران مسئولیت است، گفت: شوراها در این راستا وظایف و رسالت سنگینی بر عهده دارند که باید بتوان با ظرافت و حذف نقطه های آسیب زا به توسعه و شکوفایی منطقه و شهرستان نیز کمک کرد و در دام این آسیب ها نیفتاد.
وی ابراز داشت: بی شک ازجمله دستاوردهای اساسی زدودن این نوع نگاه ها و برخی دخالت های نابجا تقویت و پررنگ تر شدن نقش نظارتی شوراها را به دنبال خواهد داشت.
فرماندار ویژه لارستان ادامه داد: نمایندگان مردم در شوراهای اسلامی شهر و روستا باید این مهم را بدانند که تا چه اندازه این هنر را دارند که با هم کار کنند، تا چه اندازه ایده ها را به عمل تبدیل کنند و چه میزان حس و فهم مشترک از موضوعات را داشته باشند.
حسنی با بیان اینکه وجود شورایی با توان فردی متوسط اما همگرا به مراتب کاراتر از شورایی با توان فردی بالا اما متعارض است، گفت: نتیجه اقدامات و عملکردها نباید خنثی کردن اقدامات و توان همدیگر باشد و یا اینکه نباید تصمیم یک نفر در شورا بر تصمیم شورایی القا شود.
معاون استاندار فارس تصریح کرد: اگر فهم مشترک از شهر، مشخص و هدف گذاری شود و همه برای آن فهم مشترک تصمیم بگیرند، مشکلات زودتر به نتیجه می رسد.
رییس شورای اداری لارستان تصریح کرد: در کشور و شهرستان ها، تصمیمات، مصوبات و قوانین کم نیستند اما گاه حلقه مفقوده ای وجود دارد و آنهم تبدیل ایده ها و تصمیمات به عمل است که البته این چالش به طور معمول در شوراها وجود دارد.
فرماندار ویژه لارستان ادامه داد: افراد زیادی هستند که توان دارند، ولی انگیزه و تمایل ندارند و این توانشان به سمت اضمحلال میرود، پس توان خود را تقویت کنید و انگیزه و تمایل خود را بالا ببرید و در راستای رفع مشکلات و مطالبهگری مردم تلاش کنید.
وی با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا از برکات انقلاب اسلامی هستند که در راستای مشارکت مردم نقش اساسی را ایفا میکنند، اظهار داشت: شوراها ظرفیتی هستند تا از طریق آن مردم بتوانند در مدیریت شهر و روستای خود تصمیم گیری و با همکاری دولت، مشکلات جامعه شهری و روستایی را برطرف کنند.
او ادامه داد: مردم با فرهنگ لارستان با تمدن و فرهنگ غنی در همه صحنه ها حضور دارند و بر اساس و پایه ارزشهای اسلامی خود اعتقاد راسخ دارند و همواره آینده شهر و دیارشان را مهم می دانند و پیگیر مسایل و مکلات شهر و دیارشان هستند.
حسنی تصریح کرد: مجموعه فرمانداری آمادگی کامل دارد که با اعضای جدید شورا تعامل خوب و سازنده داشته باشد.
مصطفی بینا، حامد مقدم، رستم روانبخش، سحر یادگار فرد، اشکان عسکری، خلیل نامدار و زینل قنبری به عنوان اعضای اصلی ششمین دوره شورای اسلامی شهر لار انتخاب شدند.
همچنین حمید منشی ، سجاد مظفری، نصرالله قادری و عشرت جهان دیده نیز به عنوان افراد علی البدل این دوره از انتخابات شورای اسلامی شهر لار شدند.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا جمعه ۲۸ خردادماه جاری برگزار شد.