بهرام عبدالله پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود که هشت واحد از این تعداد در تملک بانک ها قرار داشتند که با واگذاری به سرمایه گذاران جدید و یا تغییر نوع تولید فعال شده اند.
وی یکی از واحدهای بازگشته به مدار تولید را شرکت راکد لاریم شیمی معرفی کرد و گفت که این شرکت را شرکت الیاف نمونه خریداری و با نصب و راه اندازی سوله ، تولید را در آن با تغییر نام از سر گرفت.
عبدالله پور افزود : ۶ واحد تولیدی هم با واگذاری به سرمایه گذاران جدید هم اکنون در زمینه سورتینگ و وبسته بندی مرکبات در حال فعالیت هستند و شرکت الماس هیرکانیا نیز که به سرمایه گذار جدید واگذاری شد در حال بازسازی است و در آینده ای نزدیک در زمینه های خوراک دام و طیور فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی ادامه داد : ۲ واحد تولیدی راکد هم با واگذاری به سرمایه گذاران جدید ، در زمینه تولید سبد میوه و دیگر محصولات پلاستیکی فعال شده اند.
رییس اداره صنعت جویبار شرکت اجاق سازی روحی را هم از دیگر واحدهای تولیدی این شهرستان معرفی کرد که سال گذشته با تغییر تولیداتش به ظروف تفلون به مدار چرخه فعالیت بازگشت و هم اکنون ۱۰ نفر در آن مشغول کار هستند.
وی توضیح داد : همچنین در سال گذشته یک واحد صنایع کارگاهی به سرمایه گذار جدید برای فعالیت در زمینه پوشاک ، یک واحد صنعتی به سرمایه گذار جدید برای فعالیت در زمینه تولید آرد برنج و شرکت های تکنو نورد فلزات و زونکن سازی صمدی هم به سرمایه گذاران جدید برای بازگشت و ادامه فعالیت تولیدی واگذار شد.
عبدالله پور یکی از مهم ترین مشکلات صنعت این شهرستان را کم بودن زمین خالی در شهرک صنعتی اعلام کرد و گفت : با توجه به مراجعه سرمایه گذاران ، امیدواریم این مشکل هر چه زودتر رفع شود چرا که در بخش صنایع کوچک وزارتخانه بودجه ای برای این امر در نظر گرفته است.
شهرستان جویبار دارای ۱۵۸ واحد صنعتی فعال و نیمه فعال است که یکصد واحد در شهرک صنعتی کوهیخیل و ۵۸ واحد دیگر در خارج از شهرک مستقر هستند.