به گزارش ایرنا، محمدتقی گلی در جمع نمازگزاران جمعه دامغان در مصلای امام خمینی (ره) این شهر به آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: ورود پرونده ها به دادگستری نیازمند کنترل است که باید به صورت ویژه توسط دستگاههای مربوطه مورد نقد و بررسی قرار گرفته و پیشگیری صورت پذیرد.
وی ادامه داد: سال گذشته چهار هزار پرونده شامل خشونت، نزاع، درگیری و طلاق به دادسرا وارد شد که همه باید در صحنه باشند و دستگاههای متولی اقدام کنند تا شاهد کاهش آمار باشیم.
گلی اظهار داشت: سال گذشته سه تن مواد مخدر در شهر دامغان کشف شد و در جمعه گذشته و روز انتخابات نیز علیرغم تلاش نیروهای نظامی و انتظامی در صندوقهای اخذ رای، ۶۰۰ کیلوگرم هروئین در دامغان کشف شد.
وی اضافه کرد: دستگاه قضا در دامغان سخت ترین برخورد را با سارقان، توزیع کنندگان مواد مخدر و اراذل و اوباش دارد.
گلی تصریح کرد: برای ارزش نهادن و صرفهجویی در وقت و هزینه، سامانه الکترونیک سجام برای اطلاعات و اخبار و سامانه ابلاغ الکترونیک برای ارائه جرایم در حساب کاربری شخصی در حال فعالیت است.
وی بیان کرد: اجرای دادرسی الکترونیک در استان سمنان و ۱۵ استان کشور در حال انجام است که در بستر مجازی سامانه نوبت دهی برای ملاقات و الکترونیکی شدن پروندهها نیز صورت گرفته است.
گلی افزود: برای برگزاری دادگاه و دادرسی زندانیان نیز از اعزام زندانی به خاطر خطرات جانی جلوگیری میشود و دادرسی به صورت تمام الکترونیک و ویدئویی انجام میشود.
دادستان عمومی و انقلاب دامغان گفت: ۲ هدف عمده ما اجرای عدالت و رضایت مندی مردم است که در همین راستا تکریم ارباب رجوع، رسیدگی فوری به پروندهها و رسیدگی سریع به پروندههای رسوبی در حال پیگیری است.