شهرام مروتی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۰ روی طرحهای عمرانی نیمهتمام و اولویتدار متمرکز است، اظهار داشت: موفقیتهای شهرداری در اجرای طرحهای عمرانی مدیون همین بودجهریزی اصولی و تدوین برنامه عملیاتی است.
وی در پاسخ به این سوال که «با گذشت حدود سه ماه از سال جاری چند طرح عمران شهری افتتاح یا کلنگزنی شده؟» بیان کرد: تاکنون پل میدان بسیج کلنگزنی شده، پل اشراق افتتاح و آسفالتریزی بلوار ۳۵ متری میدان رسالت تا الغدیر آغاز شده است اما طی هفتهها و ماههای آینده افتتاح یا کلنگزنی طرحهای عمرانی شهر مراغه سرعت بیشتری به خود میگیرد.
وی اضافه کرد: به زودی عملیات آسفالتریزی بلوار ۴۵ متری شهید سردار سلیمانی و همچنین احداث پل دخیل که در جنب میدان عبدالقادر قرار دارد، آغاز میشود و فاز چهارم ساماندهی حاشیه صوفیچای نیز در دستور کار قرار میگیرد.
«مروتی» ادامه داد: علاوه بر آنها طبق برنامه عملیاتی طرحهای عمرانی، احداث مسیر ۴۵ متری الغدیر تا شهرک امام حسن (ع) و مسیر گشایی و آسفالتریزی باند دوم ۵۵ متری گلشهر نیز آغاز خواهد شد.
به گفته شهردار مراغه احداث بوستان اوحدیه، پارک منطقهای مسیر گردشگری علویان و تعریض خیابان شهید قدوسی نیز از دیگر طرحهای شاخص شهرداری مراغه است که امسال طبق برنامهریزی قبلی به مرحله اجرا گذاشته میشود.
وی به مشارکت شهرداری مراغه در سایر طرحهای عمرانی شهر نیز اشاره کرد و اظهار داشت: شهرداری در اجرای طرحهای مسکن اقدام ملی، بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی، پردیس سینمایی و پل فلزکاران مشارکت فعال دارد و علاوه بر آنها تکمیل طرح تفصیلی شهر را در سال جاری در دستور کار قرار خواهد داد.
«مروتی» در حوزه مطالعاتی نیز بیان کرد: مطالعات طرحهای متعددی چون پدافند غیرعامل، طرح مطالعات نفوذ در بافت فرسوده ذغالآباد و طرح محلهبندی شهر در حال انجام است و طرح جامع گردشگری و فرصتهای سرمایهگذاری و طرح جامع توسعه فرهنگی نیز امسال مطالعه میشود.
وی اضافه کرد: اجرای طرحهای عمرانی یکی از اصلیترین اهداف در نظر گرفتهشده در بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری مراغه بوده و سهم این حوزه ۸۴ میلیارد تومان است.
شهردار مراغه تاکید کرد: طبق وعده قبلی انضباط در بودجه و منابع مالی از محورهای اصلی مدیریت شهری مراغه به شمار میرود و رشد ۳۶.۳۶ درصدی بودجه سال جاری در مقایسه با سال گذشته، امکان اجرای طرحهای عمرانی را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: بودجه ۱۴۰۰ شهرداری مراغه در راستای توسعه رفاه و آسایش مردم و ارتقای جایگاه فرهنگی و گردشگری شهر و توسعه معابر تدوین شد و به واسطه برنامهریزی و مطالعات دقیق از منطق صحیحی برخوردار است.
«مروتی» بودجه شهرداری را مدیریت منابعی محدود برای تقاضاهای نامحدود عنوان، و اضافه کرد: اینکه منابع محدود صرف چه اقداماتی شود، نیازمند اولویتبندی است و این مهم به خوبی در بودجهریزی شهرداری مراغه رعایت میشود.
به گزارش ایرنا شهرداری مراغه با درجه ۹ دارای سه منطقه، پنج معاونت و چهار سازمان زیرمجموعه بوده و به واسطه تکامل تدریجی به مرحلهای رسیده است که الگوی شهرداریهای شهرستانهای اطراف در زمینههای مختلفی چون بودجهریزی و سایر خدمات شهری به شمار میرود.