به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمان، علی زینی وند روز شنبه در دیدار مدیرعامل صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
وی اظهار داشت: کرمان بناهای تاریخی و میراثی فراوانی دارد که با ورود سرمایهگذار می توان آنها را احیا کرد و رونق صنعت گردشگری این استان را رقم زد.
استاندار کرمان همچنین از تکلیف به مجموعه های بزرگ صنعتی و معدنی این استان در راستای مسئولیت های اجتماعی و ورود به بخش میراث فرهنگی با تشکیل شرکتهای تخصصی نام برد و عنوان کرد: حوزه گردشگری و میراث فرهنگی با شکل گیری این هلدینگ ها از سرمایه استان و در کنار آن با کمک افراد متخصص، پیش برده می شود.
زینی وند به احیا و مرمت کاروانسرای وکیل کرمان با حضور بخش خصوصی اشاره کرد و از پیگیری ها برای حل مشکل تامین آب و برق این مجموعه خبر داد.
وی بیان داشت: در کرمان به تناسب ظرفیت و سابقه تمدنی آن در حوزه میراث فرهنگی کار نشده و با اجحاف مواجه است.
وی افزود: گردشگری کرمان را به عنوان یک مطالبه در چند ماه اخیر دنبال کرده ایم که بخشی از آن بناهای تاریخی است که باید تعیین تکلیف شوند.
مدیرعامل حفظ و احیای بناهای تاریخی و فرهنگی کشور نیز به بازدید خود از مجموعه های تاریخی کاروانسرای وکیل، عمارت شترگلو، خانه امینیان در استان اشاره کرد و گفت: با شناسایی سرمایه گذاران و واگذاری اماکن تاریخی به آنها روند مرمت بناهای میراثی رونق و توسعه مییابد که نمونه شاخص آن در استان کرمان کاروانسرای وکیل است.
هادی میرزایی افزود: کاروانسرای وکیل کرمان با ۹۵ درصد پیشرفت، عمارت شترگلو با ۶۵ درصد و خانه امینیان با ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی در مرمت و احیا فعال هستند و حمایت های استان توسعه صنعت گردشگری و حفاظت از ابنیه تاریخی را به همراه دارد.
فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز از معرفی پروژه های جدید استان برای احیا و مرمت به کمک صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی و فرهنگی کشور خبر داد.