دکتر علی اصغر انجیدنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه تشخیص و درمان می توانند به جای مراجعه حضوری، شکایات و موارد مداخله گر درمانی را در این سامانه به ثبت برسانند.
وی بیان کرد: سامانه نظارت بر درمان به نشانی https://tms.mums.ac.ir به تازگی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شده است که بدین طریق امکان ثبت لحظه ای نتایج نظارت بر مراکز درمانی و رسیدگی به آن فراهم شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون هشت هزار و ۴۳۰ مرکز درمانی شامل بیمارستان و سایر مراکز درمانی و تشخیصی، مطب ها و دفاتر کار زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر است.
دکتر انجیدنی افزود: در سال های اخیر تلاش شد فرایند نظارت بر مراکز درمانی اعم از بیمارستان ها، کلینیک ها و مطب ها به شکلی انجام شود تا ضمن افزایش کارایی، امکان خطا در فرآیند نظارت نیز کاهش یابد.
وی خاطرنشان کرد: در قالب سامانه نظارت بر درمان، بازرسان نتایج نظارت بر مراکز درمانی را بر اساس چک لیست های استاندارد از طریق تلفن همراه و تبلت وارد و اطلاعات را به مسوولان مربوطه ارسال می کنند تا در کوتاه ترین زمان مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اطلاعات تعداد زیادی از مراکز درمانی و ۱۰ هزار نفر از پرسنل درمانی در این سامانه به ثبت رسیده است، گفت: نوبت بندی پرسنل و پزشکان، مصاحبه حق الزحمه پزشکان، بررسی و پایش عملکرد پرسنل و نظارت بر ساعات حضور پرسنل و پزشکان از دیگر برنامه های در دست اجرای این سامانه به شمار می رود.
وی گفت: بر اساس برنامه ریزی تمامی مدیریت های زیر پوشش معاونت درمان اعم از مدیریت امور بیمارستان ها، اقتصاد درمان، گردشگری و طب سنتی و ایرانی به این سامانه متصل خواهند شد.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.