به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، علیرضا کاظمی روز یکشنبه در آیین افتتاحیه فعالیت های تابستانی برای نشاط، شادابی و امید آفرینی در بین دانش آموزان افزود: اوقات فراغت یکی از مهم ترین برنامه های آموزش و پرورش است که با کمک بخشهای بیرونی شکل میگیرد.
کاظمی تاکید کرد: اوقات فراغت مهم ترین بستر برای رشد و شکوفایی استعداد، تقویت روح و هویت دینی و ملی دانشآموزان است.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش برنامهها را در شرایط سخت کرونایی ادامه می دهد که امسال به صورت همافزا و فراگیرتر صورت میگیرد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پایگاه تابستانی "من" از امروز در شبکه شاد آغاز به کار کرد. اتفاق جدید این است که امسال سامانه همگام به شاد وصل شد که تقویت فناوری آموزش و پرورش را نشان میدهد.
کاظمی یادآورشد: ۱۵۰ مسجد برتر و فعال به شبکه شاد و سیستم پایگاههای اوقات فراغت دانش آموزان متصل شده اند که پس از آن هر مسجد به سه پایگاه آموزشی مرتبط شده است.
وی ادامه داد: شعار فعالیتهای تابستانی هر دانشآموز یک نقش اجتماعی است و مهم ترین سیاست ما تحقق شعار سال رهبری و ایجاد جذابیت و نشاط با تمرکز بر ساحتهای ۶ گانه سند تحول بنیادین است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اهم اقدامات برای اوقات فراغت دانش آموزان گفت: تشکیل جلسه کمیسیون فعالیت تابستانی، ایجاد دسترسی در همگام برای دارالقرانها، کانونهای فرهنگی تربیتی، پژوهشسراها هستههای مشاوره، مدیران مدارس متقاضی، سالنهای ورزشی، اردوگاه و پایگاههای تشکلهای دانش آموزی از خرداد ماه و برگزاری فعالیت تابستانی با تلفیقی از شبکه شاد و سامانه همگام از جمله برنامههای در دستور کار بود.
کاظمی عنوان کرد: مدت دورههای اوقات فراغت در طول تابستان ۶ هفته است و یک تمهید مقدمات که مجموع هفت هفته میشود.
وی افزود: زمان کلاسهای پایگاه تابستانی مجازی ۳۰ دقیقه با احتساب ۱۰ دقیقه استراحت به طور کلی ۴۰ دقیقه است.
آیین افتتاحیه فعالیت های تابستانی برای نشاط، شادابی و امید آفرینی در بین دانش آموزان به صورت ویدیوکنفرانس از شبکه شاد برگزار شد.