محمد شفیعی عصر یکشنبه در نشست شورای عشایری خراسان رضوی افزود: این اعتبارات در بخشهای مختلف عمرانی در روستاهای دارای دهیاری یا فاقد آن و مناطق عشایری استان هزینه شده است.
وی ادامه داد: از مجموع اعتباراتی که طی هشت سال اخیر به روستاهای خراسان رضوی اختصاص یافته فقط ۵۶ درصد جذب شده است که ضعف دستگاه های اجرایی در این زمینه را نشان می دهد، سهم روستاها و مناطق عشایری از مالیات بر ارزش افزوده مشخص است و ماهانه اداره کل امور مالیاتی به آنها اعلام می کند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی گفت: اخیرا با تلاش استاندار خراسان رضوی ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل صندوق کارآفرینی امید برای مشاغل خرد، گردشگری و صنایع دستی در حوزه روستایی و عشایری خراسان رضوی اختصاص یافته است که باید برای جذب کامل این تسهیلات تلاش کرد.
شفیعی افزود: ۱۰۰ درصد مناطق عشایری خراسان رضوی باید از پنل های خورشیدی و توربین های بادی و سایبان برخوردار باشند، مخزن های فلزی آب پاسخگوی نیاز عشایر در فصول زمستان و تابستان نیست و باید مخزنهای دفنی به آنان اختصاص یابد.
وی ادامه داد: در بحث واگذاری زمین برای ساخت انبار و فروشگاه هیچ محدودیتی در روستاها وجود ندارد و بنیاد مسکن زمین مورد نیاز را در اختیار قرار می دهد و از ماشین آلات و امکانات دهیاریها نیز می توان برای کمک به عشایر خراسان رضوی در ایجاد امکانات لازم برای آنها بهره گرفت.