به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، محمدصالح جباری گفت: شرکت کنندگان در سومین دوره جشنواره ملی رسانههای دانشآموزی از آذر ۹۹ تا اردیبهشت ۱۴۰۰ مهلت داشتند آثار خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
وی یادآور شد: سومین دوره جشنواره ملی رسانههای دانشآموزی با عنوان «رسانش» و با شعار «رسانش؛ خیزش هوشمندانه نوجوان در دنیای رسانه» ویژه دانشآموزان مقاطع متوسطه اول و دوم است.
دبیر سومین دوره جشنواره رسانش هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی و پرورش استعدادهای دانشآموزی، به کارگیری استعدادهای دانش آموزان در حوزه رسانه، فعال کردن و استفاده از انواع رسانه های موثر، مفید و جذاب دانش آموزی در مدارس، تاسیس یک رسانه با کیفیت و دارای ضریب نفوذ بالا برای مخاطب دانش آموز در سطح دانش آموزی و شناسایی و معرفی افراد مستعد و علاقمند به رسانه های فعال و انقلابی کشور عنوان کرد.
جباری به قالبهای جشنواره رسانش اشاره و بیان کرد: این جشنواره در مقطع متوسطه اول شامل نشریات مکتوب (تکبرگی، مجلد)، روزنامه دیواری و قطعات صوتی (رادیو مدرسه، پادکست) برگزار شد.
وی ادامه داد: دانشآموزان مقطع متوسطه دوره دوم آثار خود را در چهار بخش رسانه های مکتوب، صوتی، تصویری و فضای مجازی و در رشته های مختلفی مانند نشریات مکتوب، نشریات الکترونیک، اینفوگرافی، روزنامه دیواری، قطعات صوتی، سایت و کانال و فیلم و مستند تولید کرده و به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.
دبیر سومین دوره جشنواره ملی رسانههای دانشآموزی همچنین گفت: اولین رسالت «رسانش» ایجاد محملی برای ورود دانشآموزان به فضای رسانهای است و به نظر میرسد این جشنواره گام های خود را در این زمینه محکم و با موفقیت برداشته است.
جباری یادآور شد: با وجود شیوع کرونا در کشور و حضور نداشتن دانش آموزان در مدارس و در بخشهای مختلف جشنواره، بیش از ۱۵ هزار اثر توسط دانشآموزان تولید شد که هم کار داوری را مشکل کرد و هم از طرفی باعث امید دوچندان ما برای ادامه کار شد.
وی خاطرنشان کرد: شگفتانه رسانش برای رتبه های برتر سومین دوره، در راه است و رتبه های برتر با دعوت در یک رویداد ملی حضوری شرکت می کنند. در این دوره دانشآموزان همچنین در کارگاههای آموزشی نیز شرکت خواهند کرد و در واقع باشگاه مهارتهای رسانهای ایجاد خواهد شد.
دبیر جشنواره رسانش ضمن تشریح برنامه های رویداد ملی گفت: در این رویداد دانش آموزان ضمن بازدید از امکان رسانه ای مانند چاپخانه، شبکه های تلویزیونی، شهرک سینمایی، موزه عکاسی و... با فعالان رسانه ای کشور به گپ و گفت می پردازند.
جباری تصریح کرد: در این رویداد ضمن ارائه مشاوره ها و آموزش های تخصصی به رتبه های برتر، آنان با تولید یک محصول رسانه ای با یکدیگر به رقابت می پردازند و رسانش به عنوان یک شتابدهنده از برترها برای تولید آثار جذاب در طول یکسال حمایت خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، جشنواره رسانش تنها جشنواره ملی رسانههای دانشآموزی در کشور است که پذیرش آثار به صورت گروهی است و به همت اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان از سال ۱۳۹۷ برگزار می شود.
در اولین و دومین دوره رسانش حدود پنج هزار اثر به جشنواره ارسال شد و بعد از سه مرحله داوری گروه های برتر در رویداد ملی شرکت کرده و ضمن شرکت در برنامه های متنوع به رقابت با یکدیگر پرداختند.