به گزارش ایرنا، «علی مرادی» روز دوشنبه در گفت وگوی رادیویی با گلایه از کمبود بودجه فدراسیون اظهار داشت: قول مدال ندادم چون محدودیت منابع مالی داریم اما به آن معنای نیست که تلاشی برای رسیدن به مدال نداشته باشیم بلکه تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم عملکرد خوبی در توکیو داشته باشیم. فدراسیون را با کشتی مقایسه کردم زیرا آنان آنقدر پول دارند که نمیدانند با آن چه کار کنند و بافت مجموعه آزادی را تغییر میدهند. باید قبول کنیم که المپیک غیرقابل پیشبینی است و نباید سخن غیر کارشناسی بگوییم.
عمل به وعدهها یکی دیگر از مباحث مورد نظر مرادی بود. وی در زمینه احداث خانه وزنهبرداری در استانها گفت: برخی هیاتهای استانی، وزنهبرداری را به حیاط خلوت تبدیل کرده بودند و یکی، دو استان دیگر هنوز این تفکر بر آنها باقی است. هیاتها که تغییر کردند، تعداد قابل توجهی از سالنها مرمت شد. برای پیشبرد اهداف تفاهمنامهای را با بنیاد برکت داشتیم و قرار بود در زمینه ساخت خانه وزنهبرداری کمک کنند اما با حادثه سیل و شیوع ویروس کرونا در ایران، این بنیاد در زمینه مشکلات معیشتی مردم کمک کرد و حرکتهای اقتصادی خود را در زمینه دیگر انجام داد. نمیتوانیم برای تحقق اهداف خود از بنیاد برکت بخواهیم که از کمک به مردم دست بکشد و کارها را رها کند تا خانه وزنهبرداری احداث شود.
وی ادامه داد: این بنیاد و دیگر نهادها کمک جانبی زیادی به ما داشتند و اردوی تیم ملی وزنهبرداری مردان با حمایت سپاه در حال برگزاری است. البته تفاهمنامه فدراسیون با بنیاد برکت دارای ضمانت نامه اجرایی است و یکی از مفاد آن این است که اگر مشکلاتی در زمینه اجتماعی پیش بیاید در بخشهای دیگر کمک میکنند.
مرادی با تبرئه خود از ماجرای نرسیدن مرادی و رستمی به المپیک افزود: باید کسانی پاسخگو باشند که با فشار به وزارت ورزش سه ماه تمام فدراسیون را روی هوا نگه داشتند و در همین ایام سهراب مرادی مصدوم شد. دو هفته بعد از انتخابات حکم من صادر شد. هنوز هم برخی از این افراد که ادعا میکنند در جهت توسعه وزنهبرداری گام برمیدارند، در حال تخریب فدراسیون هستند. در نخستین اقدام پس از انتخاب به عنوان رییس فدراسیون، با کمک وزیر و رییس کمیته ملی المپیک تلاش کردم سهراب مرادی برای درمان به آلمان برود که متاسفانه نتوانست سهمیه المپیک را بگیرد.
وی با حمایت از «محمدحسین برخواه» سرمربی تیم ملی وزنهبرداری عنوان کرد: اینگونه نیست که اگر یک نفر دیگر بود مرادی مصدوم نمیشد. سرمربی تیم ملی زحمت خود را کشیده و میکشد و بدون ادعا دارد تلاش میکند.
رییس فدراسیون وزنهبرداری با رد پرداخت پرداخت دلاری به داوران جام فجر در سال ۱۳۹۸ گفت: اینگونه نیست. مسابقات جام فجر گزینشی المپیک و بینالمللی بود و داوران خواستند، مُهر داوری مسابقات بینالمللی در کارت هایشان باشد که موافقت کردیم اما دستمزد آنان دلاری نبود بلکه به ریال بود.
مرادی در واکنش به شایعه داوری در المپیک ریو تصریح کرد: من در المپیک ریو پشت صحنه حضور داشتم و کجا کار داوری انجام دادم. دارند دروغ میگویند.