به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، سیدمحمدرضا موالیزاده امروز (دوشنبه هفتم تیر) در نخستین جلسه کار گروه ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب که در وزارت نیرو برگزار شد، افزود: اگر باورها تقویت شود، میتوان امیدوار بود اتفاق خوبی در بخش آب رخ دهد.
وی ادامه داد: باید در کنار تقویت بایدها، باورها رشد داده شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور این شورا را به مثابه یک مجلس فرهنگی دانست که در همه استانها و شهرهای کشور حضور دارد.
موالی زاده گفت: باید تلاش کرد برای حل مشکلات در همه بخشها از بعد فرهنگی هم وارد شد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: با نظر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی کشور، ما در دوره جدید کاری شورای فرهنگ عمومی کشور یک رویکرد جدیدی را تعقیب کردیم که آن، رویکرد مسالهمحور و نگاه به مباحث اجتماعی در جامعه است.
وی افزود: در این جهت، اسنادی از جمله سند ترویج ورزش همگانی تدوین شد که مساله مهمی است. بحث فرهنگ سلامت که سلامت را صرفا به معنای نبود بیماری اطلاق نکردیم، بلکه گفتیم سلامت شامل چهار بخش سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی میشود، بحث سند محیط زیست و بحث توانمندسازی مددجویان، موضوع کار، مهارت آموزی و کارآفرینی، وقف و مباحث متعدد دیگر را دنبال کردیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه یک ظرفیت متنابهی در شورای فرهنگ عمومی کشور وجود دارد، ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی همانند یک مجلس و پارلمان فرهنگی است که در تهران حدود ۳۵ نفر شامل اعضای حقیقی و حقوقی عضو این مجموعه هستند. در استانها نیز متناظر همین مجموعه، امام جمعه مرکز استان به عنوان رئیس شورای فرهنگ عمومی، استاندار به عنوان نایب رئیس و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی استان هستند. این شورا در شهرستانها نیز به متناظر همین مسوولان وجود دارد.
موالی زاده اظهار کرد: تلاش ما در این مدت این بوده که برای حل مشکلات در زمینههای مختلف، تلاش کنیم که در کنار بایدها، حوزه باورها را تقویت کنیم و شورای فرهنگی عمومی این ماموریت مهم راهبردی را دنبال کرده است.
وی با بیان اینکه جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر عضو شورای فرهنگ عمومی کشور هستند، گفت: حتی بعضی بخشها هم به صورت شبکه بزرگ مویرگی در امتداد بخشهای مختلف کشور امتداد یافته و ظرفیت قابل توجهی در این خصوص وجود دارد.