به گزارش ایرنا، جبار کیانی عصر دوشنبه در نشست بخش خصوصی با دولت اظهار داشت: هزینه تامین زیرساخت ها برای واحد های صنعتی در کهگیلویه و بویراحمد بالاست، که این موضوع رغبت سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در این استان کم کرده است.
وی افزود: بهترین کمک برای حل این مشکل پرداخت تسهیلات اعتبارات فنی اعتباری جهش تولید به واحد های صنعتی است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و خدمات کشاورزی بیان کرد: ضعف زیر ساخت های در شهرک های صنعتی و بروکراسی اداری موجب شده تا از ظرفیت های خدادادی کهگیلویه و بویراحمد کمترین استفاده شود.
کیانی عنوان کرد: گفت و گوی بخش خصوصی و دولت در راستای تحقق سیاست های اصل ۴۴ می تواند در اقتصاد کشور نقش آفرینی کند.
وی ابراز داشت: با توجه به شرایطی که امروز بر اقتصاد کشور حاکم است باید استراتژی اقتصاد مقاومتی از سوی بخش دولتی و خصوصی تدوین شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز در این نشست بر تعامل و همکاری هرچه بیشتر بانک ها برای راه اندازی واحدهای راکد تاکید کرد و گفت: تلاش میکنیم تا زمینه راه اندازی واحد هایی که در زمینه زیرساختی وفنی مشکل دارند بر طرف شود
سید حشمت الله صمیمی دوست افزود: پارسال۲۶۰میلیارد ریال اعتبار برای کمک به راه اندازی واحد های مشکل دار در راستای جهش تولید پرداخت شد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت:از ۱۴۳مجموع واحد مرغداری این استان ۱۰۲واحد غیر فعال است.
محمد جعفر طالبیان پور از ارائه خدمات برای راه اندازی واحد های گوشتی در کهگیلویه و بویراحمد به جز شهرستان گچساران خبر داد.