تهران- ایرنا- شماره‌ پنجم مجله «نهیب» با پرداختن به نسبتِ هنر و اشیاء با سردبیری امین شاهد منتشر شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، شماره‌ پنجم مجله نهیب با پرداختن به نسبتِ هنر و اشیاء با سردبیری امین شاهد در ۲۶۰ صفحه و دو نسخه‌ی الکترونیکی برای کامپیوترهای دسکتاپ و گوشی‌های هوشمند در وبسایت نهیب منتشر شد.

پیام لاریان، محمود حسینی‌زاد، امیر اثباتی، سیاوش لطفی، عبدالرحمن نجل‌رحیم، همایون سی‌ریزی، الهام حسن‌زاده، سعیدذهنی، آروین صداقت کیش ،پیمان بانی شرکا، کیوان موسوی اقدم، منیره سادات نقوی، مسعود مجاوری آگاه، رضا دبیری‌نژاد، داوود آجرلو، لیلا طیبی‌فرد، امین شاهد، حامد گرجی، صالح تسبیحی، سیاوش لطفی، مقدیش امیریان، فؤاد نجم‌الدین، عبدالبصیرحسین‌بر، مهروموحدی، شیوا بیرانوند، بابک امجد و مسعود ریاحی همکاران شماره‌ پنجم مجله نهیب هستند که به نسبتِ هنر و اشیاء پرداختند.

 فایل‌های صوتی این شماره، به مرور در کانال تلگرام نهیب به نشانی @nahibmag و Castbox این مجموعه منتشر خواهند شد.

 شماره‌ صفر این مجله با موضوع جنونِ حرفه‌ای بودن؛ شماره اول با موضوع تکنولوژی و آفرینش هنری؛ شماره‌ دوم با موضوع هنر و طبیعت و شماره‌ سوم با موضوع سرآغاز کار هنری و شماره‌ چهارم با موضوع سرانجامِ کارِ هنری پیش از این منتشر شده است.

همراه با انتشار پنجمین شماره مجله نهیب سایت این مجله  در دسترس عموم قرار گرفت و همچنین دریافت شماره‌ پنجم فصلنامه‌ نهیب تا ۲۵ تیرماه رایگان است.
این سایت با تقسیم بندی به ۳ بخش نهیب، درنگ و پستو تلاش دارد دسترسی مخاطبان را به اطلاعات مجله تسهیل کند.
در بخش نهیب، آرشیو مجله بر اساس شماره های انتشار قرار دارد. در قسمت درنگ، فایل های صوتی مجله آپلود می شود و در بخش پستو، گزیده محتوا و منابع قرار خواهند گرفت.
این مجموعه در نظر دارد در هر فصل محتوای هر شماره‌ی فصلنامه را در بسترهای مختلفی چون نشریه‌ی الکترونیکی، سندهای صوتی‌ و تصویری و همچنین در یک پایگاهِ اینترنتی ثابت ارائه دهد.
امین شاهد سردبیر و مدیر مسئول مجله نهیب معتقد است که بنابر دلایل مختلفی همچون هزینه‌های سرسام‌آور چاپ و کاغذ و احترام به محیط زیست، در حال حاضر تصمیمی بر انتشارِ کاغذی آن گرفته نشده، اما ممکن است در آینده مجموعه‌ی چهار فصلنامه به‌شکل یک سالنامه در هر سال و در تیراژ محدود به مخاطبان ارائه شود.
مخاطبان این مجموعه هنرمندان، دانشجویان و مدرسان رشته‌هایی مانند پژوهش هنر، جامعه‌شناسی، فلسفه‌ی هنر و علاقمندان به مباحث نظری در حوزه‌ی هنرهای تصویری و تجسمی و مطالعات میان‌رشته‌ای هنر خواهند بود.