لیلا عطازاده روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: محصولات تولید شده در این شهرستان شامل گندم، کلزا، صیفی جات و چغندر قند بوده است.
وی بیان کرد: ۱۵ هزار و ۹۵۲ تن گندم سیلویی و بذری در زمین های آبی و دیم این شهرستان امسال برداشت شد.
عطازاده ابراز کرد: از این میزان گندم برداشتی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن آن گندم سیلویی و سه هزار و ۴۵۲ تن گندم بذری بوده که از کشاورزان گچسارانی خرید تضمینی شد.
وی اظهار داشت: این میزان گندم از ۱۷هزار و ۹۴۶ هکتار مزارع دیم و آبی برداشت شده که از این میزان هفت هزارو ۶۳۳ هکتار آبی و ۱۰ هزارو ۳۱۳ هکتار دیم بوده است.
عطا زاده ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد از اراضی گندم دیم این شهرستان به دلیل عدم بارش و پراکنش نامناسب بارش امسال قابلیت برداشت را نداشت.
وی تصریح کرد: محصول گندم گچساران بوسیله ۷۸ دستگاه کمباین مهاجر و بومی در شهرستان برداشت شد.
عطا زاده همچنین به برداشت ۸۶۵ تن دانههای روغنی کلزا در گچساران اشاره کرد و گفت: سطح زیر کشت کلزا آبی و دیم در شهرستان ۸۷۵ هکتار بوده که درصد بالایی از مزارع دیم کلزا به علت کاهش نزولات آسمانی قابلیت برداشت را نداشت.
وی افزود: امسال برای اولین بار با نظارت کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی شهرستان سه هزارو ۸۵۰ تن محصول چغندر قند در این شهرستان تولید و برداشت شد که این میزان محصول از سوی چند کشاورز در منطقه امام زاده جعفر با سطح زیر کشت ۵۵ هکتار کشت گردید.
عطا زاده تصریح کرد: در هر هکتار چغندر قند این شهرستان بطور میانگین ۶۰ تا ۸۰ تن چغندر تولید شد و عیار این محصول ۱۴.۵ تا ۱۵ درصد بوده است.
وی اظهار داشت: میزان صیفی تولید شده در کشت سال زراعی ۴۰۰-۹۹ این شهرستان، افزون بر ۲۵هزار تن است.
عطا زاده افزود: این میزان محصول در ۶۰۰ هکتار از زمین زیرکشت هندوانه،طالبی، خیار سبز و گوجه تولید شده است.
وی ادامه داد: بیشتر کشت صیفی در شهرستان بصورت نواری آبیاری می شود، محصول تولیدی علاوه بر تامین بازار شهرستان و استان به سایر نقاط کشور از جمله تهران صادر می شود.
بیش از ۳۵ هزار هکتار زمین قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد و در همسایگی استان خوزستان قرار دارد.