به گزارش ایرنا، بهروز زارع وامرزانی روز سهشنبه در نشست با خبرنگاران و رسانهها در سالن جلسات آب و فاضلاب دامغان، گفت: سال گذشته ۶۰ میلیارد ریال اعتبار به منظور مجتمعهای اولویتدار از محل صندوق توسعه ملی، پنج میلیارد ریال اعتبار از محل ارزش افزوده روستاهای فاقد دهیاری، ۳۵ میلیارد ریال از محل تنش و مخازن، ۲۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و ۲۰ میلیارد ریال از محل تبصره سه تخصیص یافت.
وی اضافه کرد: محل جذب تبصره سه، مربوط به تامین اعتبارات داخلی از محل قبوض مصرفی و فروش انشعابات است که جذب ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، به منظور اصلاح و توسعه شبکه توزیع شهر و روستا هزینه شد.
زارع وامرزانی ادامه داد: با توجه به کاهش بارندگی ها در سال گذشته و کاهش میزان آبهای سطحی، چشمه و قنات ها، منابع تامین آب آشامیدنی شمال دامغان حدود ۵۰ درصد کاهش داشته است که به منظور جلوگیری از کمبود آب باید صرفهجویی و مصرف بهینه را در دستور کار قرار داد.
وی اظهارداشت: شهرستان دامغان دارای وسعت بالا و تراکم پایین است که با توجه به این امر باید با کمک گروههای بهرهبردار، مصرف آب شهرستان در زمان اوج کنترل شود.
زارع وامرزانی با بیان اینکه، چهار شهر و ۷۸ روستا زیر مجموعه آب و فاضلاب شهرستان دامغان قرار دارند، گفت: در حال حاضر میزان مصرف آب آشامیدنی در شهرستان ۳۵۰ لیتر بر ثانیه است که از این میزان ۳۰ هزار مترمکعب در شهر دامغان مصرف میشود.
وی خاطرنشان کرد: شهر دامغان در زمینه مصرف آب، از شهرهای خوش مصرف محسوب میشود اما در روستاها خصوصا روستاهای شرقی دامغان با مصرف بالای آب روبرو هستیم که به منظور جلوگیری از کم آبی، اصلاح الگوی مصرف و صرفهجویی را از این افراد خواستاریم.
مدیر آب و فاضلاب شهرستان دامغان تصریح کرد: طی روزهای آینده، عملیات ساخت مخزن بتنی یکهزار مترمکعبی شهر امیریه آغاز و طبق قرارداد تا ۶ ماه آینده از پیمانکار تحویل گرفته میشود.
به گزارش ایرنا، ۶۰ هزار اشتراک آب و هزار و ۵۰۰ انشعاب فاضلاب شهری فعال در دامغان وجود دارد. تامین آب شرب شهرستان از سه مسیر چاه و چشمهسارها، تصفیهخانهها و چاههای بالادست انجام میشود.