به گزارش ایرنا، «منوچهر فخری» روز سهشنبه در جلسه شورای فنی استان در سرسرای تدبیر استانداری، اظهار داشت: در بحث استاندارد با هیچ کس تعارف نداریم و به هیچ عنوان صور و عدم توجه را به دلیل لزوم حفاظت از جان و سلامتی مردم نمی پذیریم.
وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده در ساخت و اجرای تله کابین کرمانشاه از سوی اداره استاندارد تصریح کرد: استاندارد از الزامات فنی پروژه های عمرانی است و دستگاه های اجرایی در ساخت پروژه های عمرانی حتماً باید به این موضوع توجه کافی داشته باشند.
او در ادامه گفت: در جایی که اجرایی پروژهای مانند تله کابین کرمانشاه با جان و سلامتی مردم ارتباط دارد به هیچ عنوان در بحث توجه به استاندارد کوتاه نخواهیم آمد و شهرداری کرمانشاه ملزم به رعایت تمام موارد مربوط به آن است.
سلامت مردم اولویت اول در اجرای پروژه ها است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه وظیفه خود می دانیم با تمام جدیت در راستای حفظ جان مردم حرکت کنیم، تصریح کرد: اداره استاندارد استان وظیفه دارد که تمام موضوعات مربوط به اجرای پروژه تله کابین کرمانشاه را در بحث توجه دقیق به استاندارد از سوی شهرداری را طلب کند و ما در بحث استاندارد با هیچ کس تعارف نداریم.
فخری افزود: به لحاظ اینکه پروژه تله کابین یک پروژه همگانی است و همه مردم از آن استفاده خواهند کرد لذا تلاش برای حفظ جان و سلامتی مردم باید جزء اولویت کاری دستگاه های ذیربط باشد و در این راستا هیچ گونه اغماضی نباید صورت گیرد.
وی تصریح کرد: زمانی اجرا و بهره برداری یک پروژه شیرین است که اجرای آن با نظارت دقیق استاندارد و دیگر موضوعات لازم همراه باشد و همه باید تلاش کنند که پروژه هایی تحویل مردم داده می شود توجه به موضوع استاندارد از ارکان مهم آن باشد.
وی تاکید کرد: در جلسه آینده این شورا باید روند اجرای تله کابین کرمانشاه از لحاظ چگونگی رعایت نکات مربوط به استاندارد به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
اولویت واگذاری پروژه ها با پیمانکاران بومی است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در ادامه با تاکید بر واگذاری پروژه های عمرانی به پیمانکاران بومی گفت: برای واگذاری پروژه های عمرانی به پیمانکاران در شرایط مساوی اولویت با پیمانکاران بومی است.
فخری بیان داشت: باید تلاش کنیم که با یک تعامل، همفکری و همکاری، پروژه های عمرانی اجرایی شود و از سوی دیگر در بحث نظارت بر روند اجرای این پروژه ها آنچه که اجرای بهتر آنها را به دنبال دارد، باید لحاظ شود.
وی بیان داشت: آنچه که در بحث اجرای پروژه های عمرانی برای ما مهم است توجه به کیفیت به صورت دقیق و همه جانبه است و نباید پروژه ای تحویل شود که فاقد کیفیت لازم باشد.
تله کابین به دلیل نداشتن استاندارد متوقف است
به گزارش ایرنا، ساخت تله کابین بر فراز کوههای تاقبستان از حدود ۲۰ سال گذشته نقل محفل مدیران کرمانشاهی است، اما از آن زمان تاکنون این پروژه تنها به برپایی چند پایه در نقاط مختلف کوه خلاصه میشود.
پروژه تله کابین از سال ۱۳۹۶ توسط تیم اقتصادی دولت بارها به سرمایه گذاران مختلف معرفی شد و تعدادی از آنها همچون بنیاد مستضعفان اقدامات مقدماتی برای اجرای پروژه را نیز انجام دادند اما در نهایت این پروژه بازهم بینتیجه ماند.
تابستان سال ۱۳۹۸ بار دیگر یک سرمایه گذار قدرتمند به نام «بانک ملل» برای اجرای پروژه تله کابین کرمانشاه اعلام آمادگیکرد، اما شهرداری کرمانشاه این موضوع را نپذیرفت و خواهان اجرای این پروژه با اعتبارات خود شد.
در نهایت شهرداری که از ورود سرمایه گذارانی همچون بانک ملل به پروژه جلوگیری کرده بود و بودجه کافی برای اجرای این پروژه را نیز نداشت آن را برای اجرا در اختیار شرکتی تازه تاسیس تحت عنوان «پویش افق مدیریت ماندگار» قرار داد. شرکتی که در تاریخ تیر ماه سال ۹۸ به ثبت رسیده بود.
سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری برآورد اولیه برای ساخت تله کابین تاق بستان را ۲۲۳ میلیارد تومان اعلام کرد که قرار بود ۱۷۶ میلیارد تومان آن توسط شرکت مذکور و باقی توسط شهرداری تامین شود.
روند احداث پروژه تله کابین کرمانشاه از اسفند ماه سال ۹۸ آغاز و پس از حدود ۱۴ ماه روند احداث آن به دلیل مشکلات مالی سرمایه گذار پروژه متوقف شد که در این مدت اداره کل استاندارد در ۲ مرحله بازدید بیش از ۲۰۰ مورد نداشتن انطباق با اصول استاندارد را گزارش کرد؛ گزارشی که هیچ گاه توسط شهرداری کرمانشاه پذیرفته نشد.