فهیمه امیری، بعد از ظهر سهشنبه در نشست هم اندیشی کنترل و نظارت بر سلامت آب آشامیدنی استان که در ساختمان مرکزی آبفای اصفهان برگزار شد، افزود: عمده آب آشامیدنی مورد نیاز شهرها و روستاهای تحت پوشش طرح آبرسانی "اصفهان بزرگ" از تصفیه خانه "باباشیخعلی" تامین می شود.
وی اضافه کرد: در شرایط کم آبی و تنها در ساعات اوج مصرف، تعدادی از چاه ها با هماهنگی و نظارت مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب،به مدار توزیع آب آشامیدنی وارد می شود.
امیری ادامه داد: با ورود آب چاه ها به شبکه در برخی از ساعات، ممکن است مردم تغییری در مزه آب احساس کنند، اما کیفیت و سلامت آب آشامیدنی اصفهان از هر لحاظ قابل اطمینان است، زیرا سلامت شهروندان، خط قرمز شرکت آب و فاضلاب استان محسوب میشود.
وی ادامه داد: کُلرسنجی طبق جداول روزانه از وظایف اصلی آزمایشگاه های آبفاست و شست و شوی مداوم مخزن ها و سرویس و نگهداری دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاه طبق برنامه انجام میشود.
مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب آبفای استان اصفهان تاکید کرد: هرگونه شکایت مشترکین از کیفیت آب بصورت موردی و حضوری بررسی می شود و همکاران آبفا در همه ساعات شبانه روز و در شرایط بحران در خدمت مردم هستند.
وی افزود: در صورتی که آب چاه در روستایی کیفیت مناسب نداشته باشد بطور قطع برای آشامیدن استفاده نمیشود و آب مورد نیاز این گونه مناطق بوسیله تانکر سیار آبفا تامین می شود.
امیری تصریح کرد: ۲۲ آزمایشگاه میکروبی و پنج آزمایشگاه شیمیایی در سطح استان، کار سنجش سلامت و کیفیت آب را در تمام شهرها و روستاهای تحت پوشش اداره آبفای اصفهان بر عهده دارند.
شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزون بر یک میلیون و ۱۸۰ هزار مشترک را زیر پوشش دارد.
این استان پنج میلیون نفر جمعیت و ۲۴ شهرستان دارد.