حسین دریوشی روز سه شنبه در نشست کمیته پشتیبانی ستاد مبارزه با کرونا بندرلنگه گفت: جمعیت افراد ۶۰ سال به بالا این شهرستان ۹ هزار نفر است که برای سه هزار نفر آنان واکسن تزریق شده است.
وی ادامه داد: براساس برنامه ریزی انجام شده تلاش میشود تزریق واکسن از لحظه تحویل محموله واکسن در مدت هفت روز انجام شود.
وی اضافه کرد: نوبت افراد از طریق پیامک اطلاع رسانی میشود و امکان تزریق واکسن خارج از شبکه بهداشت و درمان وجود ندارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بندرلنگه افزود: هشت تیم چهار نفره متشکل از نیروهای شبکه بهداشت و جمعیت هلال احمر کار واکسیناسیون را در ۲ نوبت کاری در مراکز تجمیعی واکسیناسیون انجام میدهند.
دریوشی بیان داشت: مکانهای تجمیعی واکسیناسیون در سطح شهر بندرلنگه و بندر کنگ برای این منظور تجهیز شده اند.
ظرفیت بیمارستان بندرلنگه در این شرایط به دلیل ابتلای تعداد بالای افراد به کرونا تکمیل شده و این درحالی است که ظرفیت پذیرش کووید۱۹ این بیمارستان از ۱۶ تخت به ۱۰۰ تخت افزایش یافته است.
۵۰ درصد از مجموع آزمایشهای کرونا یعنی ۷۵ آزمایش از ۱۵۰ آزمایش روزانه کرونا در این شهرستان مثبت است.
۱۱۱ نفر در این شهرستان بر اثر کرونا از دست رفتند و اکنون ۹۳ نفر در حال حاضر در بیمارستان بستری هستند که حال یک نفر آنان وخیم است، همچنین ۷۶۱ نفر در قرنطینه خانگی قرار دارند.
۳۱۱ هزار و ۶۵۶ نمونه گیری از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در هرمزگان انجام شده است و درحال حاضر ۶۵۶ نفر با تشخیص کووید۱۹ در بیمارستانهای هرمزگان بستری هستند که ۹۸ نفر آنان در آیسییو قرار دارند.
حال ۱۸ نفر از افراد بستری شده در بیمارستانهای هرمزگان وخیم است و ۱۰ هزار و ۱۲۱ نفر در منزل قرنطینه هستند، همچنین یک هزار و ۴۳۳ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند.
بندرلنگه با۱۳۴ هزار و ۷۱۳ جمعیت و پنج شهر به نام های بندرلنگه، کیش، کنگ، بندر چارک و لمزان در ۲۵۱ کیلومتری جنوب غربی بندرعباس واقع شده است.