قاسم تنها روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت این سامانه گام بلند و خدمت بزرگی در جهت ارائه خدمات دولت الکترونیک است.
وی اظهار داشت: همه خدماتی که قابلیت انجام غیرحضوری دارد و میتوان به صورت الکترونیک آن را در مراکز خدمات الکترونیک روستاهای کشور ارائه کرد، در سامانه راهبر طراحی شده است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: با راهاندازی این سامانه از مراجعه روستاییان به شعب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جلوگیری میشود و خدمات به راحتی در دسترس آنها خواهد بود.
وی با بیان اینکه متقاضیان استفاده از خدمات سامانه راهبر از سه طریق میتوانند به سامانه دسترسی داشته و از خدمات آن بهرهمند شوند گفت: روستاییان میتوانند از طریق گوشی و یا سیستم خانگی از این خدمات استفاده کنند، در غیر این صورت از طریق دهیاری و یا طریق دفاتر پیشخوان دولت در روستاها نیز امکان دریافت این خدمات وجود دارد که با دریافت یک کد رهگیری امکان پیگیری تمام خدمات و اقدامات را پیدا میکنند.
تنها یادآور شد: سامانه راهبر باهدف دسترسی راحت روستاییان به خدمات پایلوت، کاهش ترافیک و خطرات جادهای در ترددها، کاهش هزینهها در استان راهاندازی شده است.
وی اظهار داشت: خدمات مربوط به امور زمین، صدور پروانه ساخت، اصلاح و تغییر کاربریها و درخواست الحاق به محدوده طرح، درخواست تسهیلات در این سامانه پیش بینی و طراحی شده است و با تهیه این بانک اطلاعاتی، دسترسی به اطلاعات برای ناظران و مردم تسهیل میشود.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی افزود: روستائیان میتوانند برای دریافت خدمات و سایر امورات مربوط به ساخت و سازها به سامانه راهبر به آدرس الکترونیکی svs.bonyadmaskan.ir مراجعه و خواست خود را ثبت کنند.