قم – ایرنا - معاون نوآوری و توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی از ابتدای فعالیت خود تاکنون ۱۱هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار داده‌ که ۱۰ هزار میلیاد تومان آن مربوط به ۲ سال اخیر است.

رضا قربانی روز چهارشنبه درآئین رونمایی از نخستین نمونه میز شینه تمام اتوماتیک CNC  داخلی در سالن همایش‌های شهرک صنعتی شکوهیه قم، با بیان اینکه اکوسیستم فناوری کشور درحال شکل گیری و تحول است،افزود:‌مهمترین بخش اکوسیستم فناوری کشور اصلاح پنل کسب و کار است که تحقق آن نیاز به عزم ملی دارد.

وی  با بیان اینکه بخش حمایت‌های مالی از شرکت‌های دانش بنیان به عهده صندوق نوآوری و شکوفایی قرار گرفته‌است، گفت: علاوه بر تسهیلات داده شد، در ۲ سال اخیر ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ضمانت نامه  دراختیار شرکت های دانش قرار گرفته است.

وی ادامه داد: صندوق نوآوری و شکوفایی برای توسعه و حمایت بیشتر از شرکت‌های دانش بنیان، از تمام ظرفیت‌های موجود از جمله شبکه بانکی و صندوق های پژوهش و فناوری در استان‌ها نهایت استفاده را کرده‌است که به کارگیری از این ظرفیت‌ها موجب جهش در پرداخت تسهیلات به این شرکت‌ها شده‌است.

قربانی افزود: شرکت‌های دانش بنیان معرفی شده به بانک‌ها عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند وآنها توانسته‌اند جایگاه خود را در این شبکه مالی  پیدا کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری پارک‌های علم وفناوری پرداخت شده‌است گفت: از ۱۰ هزار میلیاد تومان تسهیلات پرداختی به این شرکت ها طی ۲ سال اخیر، نیمی از ان توسط شبکه بانکی و حدود ۲۵ درصد توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری پارکها پرداخت شده‌است.

معاون نوآوری و توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی، با تاکید بر اینکه یک هزار میلیارد تومان در اختیار صندوق‌های پژوهش و فناوری برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان قرار گرفته‌است، ادامه داد: هم اکنون تمام سرمایه صندوق‌ها در چرخه سرمایه‌گذاری شرکتهای دانش بنیان قرار گرفته‌است و با توجه به افزایش سرمایه‌ها این وضعیت بهبود بیشتری می‌یابد.

قربانی با اشاره به افزایش تنوع خدمات صندوق به شرکت‌های دانش بنیان گفت: خدمات مالی صندوق نوآوری و شکوفایی گسترش یافته و با اقدام‌های صورت گرفته بستر لازم برای جهش در نقش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه اقتصادی کشور فراهم شده‌است.

وی در ادامه با برشمردن ظرفیتهای علمی قم گفت: ظرفیت‌های بسیار غنی علمی و حوزوی و همچنین نزدیکی به تهران از جمله ویژگی های ممتاز این استان است که ضرورت دارد در بهره‌گیری از این ظرفیت ها توجه بیشتری شود.

در این آئین از نخستین نمونه داخلی ماشین با فناوری بسیار بالای پانچ و برش شینه مسی CNC  با مدل صنعتی HBC-CP.CNC۲۰۰ رونمایی شد.

این دستگاه برای نخستین بار در کشور توسط شرکت صنعتی دانش بنیان پایاپرس در قم طراحی و ساخته شده‌است. دستگاه میز شینه سی ان سی با هدف فرایند پانچ و برش شینه های مسی به صورت تمام اتوماتیک برای اولین بار در ایران تولید شده‌است. این دستگاه مجهز به یک کامپیوتر صنعتی است و توانایی پانچ کاری و انجام برش تا شینه سایز ۲۰۰*۱۵ میلی متری را داراست. این دستگاه توان وارد کردن ۳۰ ضربه در دقیقه را دارد ضمن اینکه سرعت حرکت محور کلمپ آن نیز ۲۴ متر در دقیقه است.