محمدصادق معتمدیان چهارشنبه شب در نشست جمع بندی مصوبات سفر به شهرستان بجستان افزود: این میزان اعتبار از محل فاینانس داخلی و استقراض دولت از بانکها تامین و بازپرداخت آن هم توسط دولت تضمین می شود.
وی ادامه داد: با توجه به کمبود و محدودیتهای منابع اعتباری و فشارهای اقتصادی، باید با تعامل بینبخشی از ظرفیتهای همه بخشها، اعتبارات ملی، وزارتخانه ها و سازمان های کشوری برای اجرای طرحها و رفع کمبودها در نقاط مختلف بهره گرفت و تنها به منابع محدود اعتباری استانی بسنده نکرد.
استاندار خراسان رضوی گفت: اگر رفع مشکلات را تنها به تامین منابع اعتباری و بودجه استان موکول کنیم، بزرگترین ظلم را به مردم کرده ایم و مدیر موفق کسی است که در شرایط کمبود و محدودیت منابع، از همه ظرفیتهای قانونی موجود برای رفع مسائل و مشکلات مردم بهره بگیرد.
وی گفت: کمتر از ۲۰ درصد اعتبارات کشور را اعتبارات استانی تشکیل می دهد و بقیه در اختیار وزارتخانه ها و سازمانهای ملی است و مدیران باید از ظرفیتهای اعتباری در سطوح ملی برای رفع مشکلات و ارایه خدمات هرچه بهتر به مردم سود ببرند.
وی با اشاره به بررسی مسائل و مشکلات ۵۶ شهر و ۸۰ روستا در قالب ۱۹ سفر خود به شهرستان های خراسان رضوی گفت: پیگیری مصوبات سفرهای استانی مورد توجه خاص قرار دارد و به این منظور بخشی در معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایجاد شده تا مسائل را به صورت مستمر و با جدیت پیگیری کند.
معتمدیان گفت: در سفرهای استانی، تنگناها، نیازها، اولویت ها و نارسایی های هر منطقه از نزدیک در دیدار با مردم مناطق شهری و روستایی و حتی مسائلی که سالها بلاتکلیف باقی مانده است، بررسی و راهکار اساسی برای رفع آنها اتخاذ می شود.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر اعتبارات استانی از منابع اعتباری ملی برای اجرا و سرعت بخشی به اجرای مصوبات استانی استفاده می شود، خواستار توجه بیشتر دستگاههای اجرایی بر اجرای مصوبات این سفرها شد.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: فرار از مشکلات با روحیه مدیریتی در استانداری خراسان رضوی همخوانی ندارد و با تعامل با مجمع نمایندگان استان در مجلس، برای احصای مشکلات و سرعت بخشی به رفع آن و شناسایی محدودیتها تلاش می شود و سفرهای شهرستانی بستر این امر را هموار می کند.
معتمدیان گفت: مردم استان خراسان رضوی با حضور گسترده در انتخابات ریاست جمهوری، میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا حماسه ای دیگر آفریدند.
تصویب بیش از ۴۰ مصوبه برای توسعه بجستان
در این نشست بیش از ۴۰ مصوبه برای گره گشایی از مسائل و شتاب دادن به توسعه بخش های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان بجستان به تصویب رسید که از آن جمله می توان به تصویب پیگیری ثبت ملی روستای مرندیز به عنوان دهکده فرش خراسان رضوی، تخصیص ۶ میلیارد ریال برای تکمیل یادمان شهدای گمنام شهر بجستان و یونسی، بهسازی معابر شهر یونسی، ساخت بند خاکی روستای قاسم آباد، گازرسانی به روستاهای خارفیروزی، کامه و حسین آباد، انجام مطالعات سایت بی تی اس مخابراتی شهر بجستان و روستاهای کامه، صلح آباد و مطرآباد اشاره کرد.
از دیگر مصوبات سفر استاندار خراسان رضوی اجرای سه هزار مترمکعب تصفیه آب توسط آب و فاضلاب برای رفع مشکل آبرسانی شهرستان بجستان تا پایان سال، ارائه تسهیلات اشتغالزایی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و صندوق کارآفرینی امید به واحدهای صنایع دستی، گردشگری و صنایع خرد بود.
استاندار خراسان رضوی به همراه هیاتی از مدیران استانی روز چهارشنبه در سفری یک روزه به شهرستان بجستان، علاوه بر دیدار با مردم شهر یونسی و بازدید از روستاهای محروم مطرآباد، نوبهار و قاسم آباد این شهرستان، در نشستی با مدیران محلی به بررسی مسائل و مشکلات منطقه در حوزه های اقتصادی، زیرساختی، فرهنگی و اجتماعی پرداخت و دستوراتی را برای رفع مشکلات و توسعه بجستان ابلاغ کرد.
مرکز شهرستان ۳۵ هزار نفری بجستان در ۲۸۹ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
بجستان مرکب از ۲ بخش مرکزی و یونسی، دارای ۴۹ روستاست که ۱۶ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.