اردبیل-ایرنا-رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل از اختصاص ۱۰هزار میلیارد ریال اعتبار در سه ماهه اول امسال به پروژه های زیربنایی استان خبر داد.

داود شایقی روز پنجشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: بخشی از این منابع از ردیف‌های ملی و بخش دیگری نیز از قبل سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه تخصیص پیدا کرده که عمده آنها صرف پروژه‌های زیربنایی به ویژه در بخش راه و راه‌ آهن شده است.

وی ادامه داد: عملکرد جذب اعتبارات عمرانی در استان اردبیل اعم از ملی و استانی به حدی مناسب بوده که در ایام انتخابات هیچ نقدی به این حوزه وارد نشد و حتی برخی از کاندیداها از عملکرد عمرانی و کارهای زیربنایی در این استان تمجید کردند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل به مهلت ۲۴ روزه برای جذب اعتبارات سال ۹۹ از سوی دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در مهلت کوتاه باقی مانده سعی بر این خواهد بود تا صد درصد اعتبارات جذب شده و برگشتی به خزانه به صفر برسد.

شایقی افزود: در بخش اعتبارات هزینه‌ای پرداختی پرسنلی ، حقوق ، مزایا و رفاهی کارکنان به صورت صد درصد پرداخت شده و این فرآیند در سه ماهه اول امسال نیز به شکل مطلوب به انجام رسیده است.

وی درباره توزیع اعتبارات عمرانی در سال گذشته گفت: برغم آن که سهم استان ۲ درصد اعتبارات عمرانی کشور است اما بیشتر از این سهم دریافت منابع  در این حوزه صورت گرفته به طوری که عملکرد بودجه عمرانی استان سه هزار میلیارد تومان است.

شایقی ادامه داد: سال گذشته ۲۳۶ میلیارد تومان اعتبار با ضرایب مشخص در بین شهرستان‌ها توزیع شد که امسال این رقم به ۳۱۹ میلیارد تومان رسیده تا با ضریب مشخص در بین شهرستان‌های استان توزیع شود.

وی الزامات بودجه امسال را پرهیز فرمانداری‌ها از توزیع اعتبار برای پروژه‌های مستمر و تعمیر و تجهیز ساختمان ادارات اعلام کرد و افزود: امسال اولویت توزیع اعتبارات پروژه‌های جهش تولید، زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی و پروژه‌های با ماهیت اقتصاد مقاومتی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل بیان کرد: پروژه‌هایی با پیشرفت ۸۰ درصد در اولویت تکمیل قرار دارند و فرمانداری‌ها موظفند از خرد شدن منابع توزیعی اعتبارات جلوگیری کنند.

وی توجه به بخش‌ها و روستاها و توزیع عادلانه اعتبارات را در این مناطق در کنار ممنوعیت خرید و اجاره ساختمان‌های دولتی را یادآور شد و اضافه کرد: در حوزه آب روستایی ۲۶۵ میلیارد تومان، راه روستایی ۱۱۲ میلیارد تومان و طرح‌های هادی روستایی نیز ۴۸ میلیارد تومان منابع به صورت ویژه توزیع خواهد شد تا بخشی از محرومیت‌ها در این بخش‌ها از بین برود.