به گزارش ایرنا، رشید حیدری مقدم روز شنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: پایین بودن شاخص استفاده از ماسک به ویژه در روستاها و حاشیه شهرها و استفاده از ۱۰۰ درصد ظرفیت تالارها به جای ۳۰ درصد از نگرانی های جدی دانشگاه علوم پزشکی همدان است.
وی تنها راه چاره و علاج پیشگیری از موج جدید اپیدمی کرونا با توجه به تجربه مثبت سایر کشورها تزریق واکسن دانست و گفت: تاخیر در این کار در افزایش مرگ و میرها موثر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: بیش از ۹۰ هزار دوز نخست و ۴۳ هزار و ۴۱۱ هزار دوز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده و با در نظر گرفتن سه هزار دوز واکسن پاستور تزریق شده در مجموع حدود ۱۴۰ هزار دوز واکسن کرونا در این استان تزریق شده است.
حیدری مقدم ادامه داد: ۶۳ هزار نفر از ساکنان این استان بالای ۷۰ سال سن دارند که ۶۱ هزار نفر علیه ویروس کرونا واکسینه شدند و در صورت اپیدمی این ویروس احتمال مرگ افراد بالای ۷۰ سال کم است.
وی گفت: آمار روزانه مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ در استان به صفر رسید به نحوی که در ۲۴ ساعت گذشته هیچ مورد فوتی بر اثر ویروس کرونا گزارش و ثبت نشده همچنین در این مدت زمان ۱۱۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدند.
وی افزود: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان همدان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته ۳۷۲ مورد بود که ۷۳ نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند.
جانشین سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان نیز گفت: سوئیت منزل ها یکی از مشکلات کنونی است که شمار آنها به شدت در حال افزایش است.
سردار مهدی فرجی افزود: به راحتی می توان هتل ها و تالارها را نسبت به رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی بازخواست کرد اما با توجه به نبود نظارت بر فعالیت سوئیت منزل ها اینها مکانی برای اسکان مسافران به ویژه استان های جنوبی شدند.
وی اضافه کرد: آزمون کنکور با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در این استان برگزار شد همچنین واکسیناسیون گروه های هدف با آرامش خاصی در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان ۲ شهرستان «فامنین و اسدآباد» در وضعیت زرد کرونایی و مابقی در وضعیت نارنجی قرار دارند.