عزیزاله کناری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۰ سالن ورزشی و هشت سالن مدرسه برای واکسیناسیون هماهنگ شده که از بین آنها چهار سالن برای اینکار اختصاص مییابد.
وی ادامه داد: گروههایی درحال حاضر این سالنها را از نظر موقعیت مکانی، تجهیزات و شرایط لازم برای واکسیناسیون بررسی میکنند تا بهترین محلها انتخاب شوند.
وی اضافه کرد: پس از تعیین محلهای مناسب برای واکسیناسیون، افراد براساس نوبت و دعوت نامه ای که به صورت پیامکی ارسال میشود به این مراکز دعوت میشوند.
فرماندار بندرعباس ادامه داد: مردم در این شرایط بایستی همچنان فاصله گذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند، همچنین از برگزاری هر گونه تجمع خودداری کرده و در مکانهای شلوغ حاضر نشوند.
۳۲۵ هزار و ۶۷ نمونه گیری از ابتدای اپیدمی تاکنون در هرمزگان انجام شده و در حال حاضر ۷۱۹ نفر با تشخیص کووید ۱۹ در بیمارستانهای این استان بستری هستند که ۹۵ نفر آنان در آی سی یو تحت مراقبت قرار دارند.
۱۹ نفر از بستری شدگان در وضعیت وخیم قرار دارند و ۱۰ هزار و ۵۷ نفر قرنطینه خانگی به سر میبرند، همچنین یک هزار و ۴۶۰ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: واکسیناسیون کرونا در استان مطابق برنامه در حال انجام است و خوشبختانه مردم نیز همکاری خوبی در این مسیر دارند.
دکتر فاطمه نوروزیان اظهار داشت: در نوبت اول واکسیناسیون ۶۲ هزار و ۲۶۱ نفر و در نوبت دوم تاکنون ۳ هزار و ۵۰ نفر در هرمزگان برابر ویروس کرونا واکسینه شدند و روند واکسیناسیون طبق برنامه همچنان ادامه دارد.
وی بیان داشت: افراد واکسینه شده شامل نیروهای بهداشت و درمان، افراد بالای ۶۰ تا ۸۰ سال، شماری از نیروهای نظامی، بیماران پرخطر، تعدادی از جانبازان و برخی گروه های دیگر است.
نوروزیان میزان واکسن تحویل داده شده به هرمزگان را ۱۰۸ هزار و ۶۲۱ دوز اعلام کرد و گفت: هنوز فاصله زیادی تا واکسیناسیون همه افراد جامعه باقی مانده و مطابق آمار یک میلیون ۱۷۷ هزار و ۷۳۹ نفر دیگر در استان باید برابر این ویروس ایمن شوند.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: واکسیناسیون در مناطق سخت گذر و روستاهای دوردست نیز انجام شده و تمام افراد در رده های سنی ۶۰ تا ۸۰ سال در این مناطق برابر کووید ۱۹ ایمن شدند.