جعفر سلیمانی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: کاشمر ۳۰۳ هکتار بافت فرسوده شهری و ۲۶۴ هکتار سکونتگاه غیررسمی دارد و حاشیههای شهری آن دارای مشکلات اجتماعی، عمرانی و فرهنگی است.
وی ادامه داد: شهرداری کاشمر طی سالهای اخیر طرحهای توسعهای بسیار در این مناطق انجام داده تا عدالت در توزیع منابع را در تمامی مناطق شهری انجام دهد و ساکنان مناطق فرسوده و حاشیه نیز به امکانات تفریحی و رفاهی دسترسی داشته باشند.
دبیر ستاد بازآفرینی شهری کاشمر گفت: در این راستا دبیرخانه بازآفرینی پایدار شهری در کاشمر با ریاست فرماندار و دبیری شهردار و عضویت مدیران ادارات شهرستان فعالیت خود را از سال ۹۶ آغاز کرده و مصوبات خوبی را داشته است.
وی افزود: طرحهایی از جمله طرح جامع توسعه زیارتگاه شهید مدرس، طرح حرم تا حرمین از جنوب غربی تا شمالیترین نقطه شهری، ایجاد بزرگترین پارک خطی کشور با ۷۰ هکتار وسعت، سایت زیارتی و سیاحتی سیدمرتضی با مساحت ۲۰۰ هکتار و طرح مسیل شرق شهر به طول پنج کیلومتر از مهمترین طرحهای ستاد بازآفرینی شهری در کاشمر است.
سلیمانی ادامه داد: در راستای ایجاد عدالت در همه مناطق شهر، احداث اماکن ورزشی در محلات شامل ۱۰ سالن ورزشی برای پوشش ۱۵محله شهری در دست اقدام است.
وی گفت: برای آسفالت معابر در اجرای پروژههای بازآفرینی شهری، هزار تن قیر یارانهای در سالهای مختلف جذب شده و تایل فرش در معابر فرعی اجرا شده که سالانه ۲ میلیارد تومان صرفهجویی در لکه گیری معابر دارد.
شهردار کاشمر با اشاره به فعالیت دفاتر تسهیلگری در مناطق کم برخوردار حسینآباد، گلشن و قائم (عج) این شهر افزود: این دفاتر با برگزاری دورههای آموزشی، فرهنگی و اجتماعی ویژه بانوان، نوجوانان و جوانان به آموزش حقوق شهروندی پرداختهاند.
وی همچنین احداث کلانتری در محله حسین آباد، سرای محله حسینآباد، سرای محله قائم (عج)، زمین چمن مصنوعی و بوستان محلهای سه هزار متری در محله حسینآباد و اجرای فضای سبز در مناطق مختلف، آسفالت، جدولگذاری و پیادهروسازی معابر خارج از محدوده را از دیگر اقدامات ستاد بازآفرینی شهری کاشمر برشمرد.
سلیمانی ادامه داد: مدیریت شهری کاشمر در سایه همراهی دولت تدبیر و امید گامهای مؤثری در راستای اعتلای جایگاه شهر تاریخی کاشمر برداشته و برنامههای کوتاه، میان و بلندمدت را برای این منظور تدارک دیده است.
کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری مشهد قرار دارد.