تهران ایرنا- معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باید از انجام کارهای سطحی در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب پرهیز شود. در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب میان خانواده شهدا و ایثارگران، غفلت‌هایی داشته‌ایم که باید جبران شود.

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، سردار یعقوب سلیمانی روز یکشنبه در جلسه شورای مدیران معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به «هفته افشای حقوق بشر آمریکایی» و برنامه‌هایی که در این هفته از سوی معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شده است؛ افزود: هدف ما از برگزاری تمامی برنامه‌های فرهنگی این است که در جامعه تاثیرگذار باشد چراکه اساسا باید کارهای فرهنگی عمیق و تاثیرگذار باشند.

وی در ادامه بر ضرورت اطلاع‌رسانی مناسب در زمینه برنامه‌هایی که معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌کند تاکید کرد و گفت: باید در جهت عملیاتی شدن قراردادی که با معاونت استان‌های سازمان صدا و سیما در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت منعقد شده است، بکوشیم.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به در پیش رو بودن روز «عفاف و حجاب» گفت: می‌توان برنامه‌هایی را به صورت کشوری برگزار کرد و به تکریم بانوان جامعه ایثارگری پرداخت. باید از انجام کارهای سطحی در  این زمینه پرهیز شود. در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در میان خانواده شهدا و ایثارگران، غفلت‌هایی داشته‌ایم که باید جبران شود. البته ترویج این فرهنگ فقط منوط به برنامه‌برگزار کردن نیست و گاهی حتی یک کلام ساده نیز می‌تواند مروج فرهنگ عفاف و حجاب باشد.

در ادامه این نشست، سید مستجاد حسینی، مدیر کل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران، از کسب رتبه سوم از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آخرین ستاد برنامه‌ریزی جوانان خبر داد و گفت: در هفته افشای حقوق بشر آمریکایی و در طول ماه اخیر، برنامه‌هایی چون «برگزاری رالی استانی»، «همایش جانبازان شیمیایی» و «اردوی خانواده شهدای مدافع حرم» برگزار شد.

دکتر محمدعلی فقیه، مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی به اهمیت برپایی جشنواره جایزه ملی ایثار پرداخت و گفت: هر سال از ۷۱ نفر از برگزیدگان دستگاه‌های آموزشی کشور قدردانی می‌شود. این افراد که از جامعه ایثارگری هستند، با توجه به شاخص‌های دستگاه‌های آموزشی خودشان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و به عنوان نفر برگزیده معرفی می‌شوند و همین امر بر اعتبار این جایزه می‌افزاید.

وی افزود: در سال جاری از ۳۶ تن از فعالان و پیشکسوتان طرح شاهد نیز تجلیل خواهیم کرد و تصمیم داریم این برنامه‌ را در سال‌های آینده به صورت مجزا برگزار کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیل ارجمندی، معاون مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این برنامه به بیان طرح‌های در دست انجام این اداره کل پرداخت و گفت: ۹ اثر تازه از مجموعه «از آسمان» در دست تدوین است و پنجشنبه این هفته نیز یکی از آثار این مجموعه از تلویزیون پخش می‌شود. همچنین سه مستند با عنوان‌های «رنج عاشقی»، با موضوع جانبازان اعصاب و روان، «روزهای بی‌آینه»، درباره شهید لشکری و «در جستجوی شهید» در دست تهیه است.

رحیم نریمانی، مدیر کل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران بر ضرورت طیف‌بندی مخاطبان در تولید محتوا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و گفت: این امر پس از برگزاری برنامه‌های فرهنگی و ترویجی اهمیت بیشتری می‌یابد.

وی افزود: تاکنون ۲‌هزار فایل خاطره‌نگاری خانواده شهدا از استان‌ها ارسال شده است که پس از بررسی تدوین و منتشر می‌شوند. همچنین در آینده نزدیک جشنواره ملی بازی‌های رایانه‌ای را با موضوع مدافعان وطن و سلامت برگزار می‌کنیم.