به گزارش خبرنگار ایرنا، «پرویز توسلیزاده» روز یکشنبه در نشست هم اندیشی و برنامهریزی اشتغال در زندان های استان که به میزبانی زندان چشمه سفید کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: زیرساخت های اشتغال در زندان ها آماده و نیروی کار خوب و متخصصی هم در این مراکز حضور دارند.
وی ادامه داد: در زندان های استان کرمانشاه ظرفیت های خوبی برای اشتغال زندانیان وجود دارد که اگر پشتیبانی های مالی صورت گیرد این افراد می توانند برای خود و خانواده هایشان منبع درآمد ایجاد کنند.
توسلی زاده یادآور شد: هرچند هم اکنون نیز برخی از زندانیان توانسته اند به این شیوه ضمن اشتغال، درآمد خوبی هم داشته باشند.
رییس کل دادگستری کرمانشاه با اشاره به انواع اشتغال در زندان های استان خاطرنشان کرد: تاکنون ۲ هزار و ۷۰ نفر در کارگاه های ایجاد شده در زندان های استان کرمانشاه و در رشته های مختلف از جمله خیاطی، زنبورداری، پرورش اسب، قالیبافی، جوشکاری، صنایع چوب، کارگاه تودوزی، بسته بندی گیاهان دارویی، مینا کاری و سایر بخش ها مشغول به کار شده اند.
وی افزود: با توجه به زیرساخت های موجود در زندان های استان، چنانچه سرمایه این کارگاه ها تأمین شود ظرفیت افزایش تا حدود سه هزار شغل برای زندانیان در استان وجود خواهد داشت.
توسلی زاده در بخش دیگری از سخنانش به برخی مشکلات زندانیان گفت: یکی از مشکلات اساسی آنها مربوط به پس از آزادی آنها می شود که حتی گاهی سبب شده است زندانی دست به جرم زده و دوباره روانه این اماکن شود.
کرمانشاه ۴۹۰۰ نفر زندانی دارد
مدیرکل زندان های استان کرمانشاه در نشست خبری هفته گذشته تعداد کل زندانیان استان را چهار هزار و ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: ۹۸ درصد زندانیان مرد و ۲ درصد (۸۹ نفر) زن هستند، ضمن اینکه ۷۰ درصد زیر ۴۰ سال سن دارند.
به گفته «حمیدرضا پوریانی» در استان کرمانشاه ۲ هزار و ۷۰۰ زندانی وجود دارد که به صورت مکرر آزاد می شوند و دوباره بر می گردند که جرم بیشترشان هم سرقت است.
او گفت: ۲۹ درصد زندانیان استان به جرم سرقت در حال تحمل حبس هستند و آمار زندانیان مرتبط با مواد مخدر نیز ۲۵ درصد است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر، ۳۲ بخش، ۸۸ دهستان و هزار و ۷۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.