حسین مالکی روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا، بخشی از کالاهای جابهجا شده را مربوط به کالاهای اساسی و نهادههای دامی بیان کرد و افزود: با توجه به آغاز فصل برداشت چغندر قند در خوزستان از ۲۸ اردیبهشت تاکنون نیز بیش از ۹۰ تن از این محصول کشاورزی با استفاده از چهار هزار و ۶۰۰ دستگاه ناوگان باربری به داخل استان حمل شده است.
وی به رسوب سه میلیون تن کالا در بنادر و اعلام فراخوان برای تخلیه بار از این مراکز اشاره و تصریح کرد: با همکاری مطلوب ناوگان باربری استان تاکنون روند حمل بار به ویژه کالاهای اساسی از بنادر که بیش از ۹۰ درصد آن مربوط به بندر امام خمینی (ره) است به خوبی پیش رفته است که در صورت بروز مشکل و یا کند شدن روند، ناوگان کمکی راهداری استان نیز با پشتیبانی کامل آماده حمل کالا خواهد بود.
مالکی درباره سهم ناوگان باربری استان برای حمل کالاهای اساسی از بنادر یادآور شد: این سهمیه با ورود کشتیها به بندر به طور پیدرپی در حال تغییر است اما با وجود افزایش دمای هوا تاکنون مشکلی در زمینه حمل بار از طرف ناوگان باربری پیش نیامده و اداره کل راهداری و حملونقل نیز برای سهولت کار رانندگان و شرکتهای باربری امکان صدور بارنامه در استان را برای حمل کالاهای اساسی از بنادر فراهم کرده است.
سرپرست اداره کل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر روزانه به طور میانگین بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ دستگاه ناوگان باربری از استان به بندر امام خمینی اعزام میشود.
مالکی همچنین به هماهنگیهای انجام شده با اداره کل پشتیبانی امور دام و همچنین پلیس راه برای سرعت بخشی به روند حمل کالا اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بخشی از کالاهای حمل شده مربوط به نهادههای دامی همچون سویا، کنجاله و ذرت است برای بهبود شرایط حمل، فهرست مقاصد تخلیه بار از سوی پشتیانی امور دام در اختیار این اداره کل قرار خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: پلیس راه نیز در این مدت با رانندگانی که تصویر بارنامه را به همراه دارند، همکاریهای لازم را انجام میدهد.
به گزارش ایرنا، ۸۵ شرکت حملونقل کالا با هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه ناوگان باربری در چهارمحال و بختیاری و بختیاری فعال است.