به گزارش ایرنا ، این بخشنامه را معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران به درخواست شرکتهای برق منطقهای، شرکت توزیع نیروی برق و ستاد مدیریت بحران استان و به استناد تصویب نامه هیات وزیران منتشر و تاکید کرده است که ساعت کار ادارات استان روزهای پنجشنبه هم ۶ و ۳۰ دقیقه تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه خواهد بود.
استانداری مازندران هشدار داد که این بخشنامه با توجه به افزایش قابل ملاحظه دمای هوا و رطوبت در روزهای آینده و رشد بار مصرفی به دلیل افزایش استفاده از وسایل سرمایشی که فشاری مضاعف بر تجهیزات، شبکه انتقال و نیروگاهها به منظور مدیریت انرژی برق در ساعات اوج مصرف و پیشگیری از قطع برق مشترکان خانگی صادر شده و تمامی دستگاه ها ملزم به اجرای آن هستند.
دمای هوای مازندران طی ۲ هفته اخیر در بعضی روزها به حدود ۴۰ درجه بالای صفر رسید. این میزان گرما به همراه شرجی هوا سبب افزایش میزان استفاده از لوازم سرمایشی و کمبود برق مورد نیاز استان می شود.
پیش از این هم در ماه خرداد استانداری مازندران با ارسال بخشنامهای به تمامی دستگاههای اجرایی و شرکتهای دولتی ، دانشگاهها و موسسات آموزشی و موسسات و نهادهای عمومی ، مدیران را ملزم کرده بود تا نسبت به نظارت و رعایت حد استاندارد تعیین شده در مصرف برق اقدام کنند.
طبق اعلام شرکتهای توزیع برق مازندران ، میانگین برق مصرفی این استان از ابتدای امسال تا پنجم تیر ماه روزانه ۲ هزار و ۴۴۵ مگاوات بود که در مقایسه با مدت مشابه پارسال هفت درصد رشد داشت.
میزان برق مصرفی مشترکان مازندرانی در فصول غیرگرم سال حداکثر یکهزار و ۲۰۰ مگاوات و تقریبا نصف میزان تولید است.
مازندران ۲ شرکت توزیع برق دارد که یکی در ساری و دیگری در نوشهر مستقر است. شرکت توزیع برق منطقه ساری یک میلیون و ۴۲۰ هزار مشترک دارد که از این تعداد ۷۶ درصد مشترکان خانگی، ۴.۹ درصد عمومی و ۵.۱ درصد کشاورزی و هفت دهم درصد نیز مشترکان صنعتی هستند.
شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران نیز به ۶۲۸ هزار مشترک خانگی ، عمومی ، کشاورزی ، صنعتی و سایر مصارف که در برگیرنده ۹ شهرستان گردشگر پذیر در غرب استان است ، خدمات ارائه می دهد.