محمد آلاله روز دوشنبه درگفتوگو با خبرنگارایرنا افزود:پرداخت غرامت به کشاورزان خسارت دیده استان همچنان ادامه دارد.
کشاورزان خوزستانی در سال زراعی جاری با شدیدترین خشکسالی رو به رو به بودند به گونهای که حدود ۱۰۰هزار هکتار از زمینهای گندم دیم به کلی از بین رفت.
آمادگی برای بیمه محصولات تابستانه
مدیرکارگروه خدمات بیمهای بانک کشاورزی خوزستان از آمادگی صندوق بیمه محصولات کشاورزی برای بیمه کشت تابستانه در استان خبر داد.
آلاله با بیان اینکه امسال کشت تابستانه محصولات کشاورزی در استان به علت کمبود شدید آب در مخازن سدهای استان به یک چهارم کاهش یافته است افزود:امسال حدود ۹۰ هزار هکتار به کشت تابستانه اختصاص یافته که آمادگی داریم همه سطح زیرکشت را در برابر آفات و کاهش شدید تولید ، بیمه کنیم.
وی با اشاره به استقبال کشاورزان خوزستانی برای کشت دانه روغنی کنجد افزود: بیمه یارانهای هرهکتار کنجد حدود ۵۵۰هزار ریال است که رقم ناچیزی است.
برنج را بیمه نمی کنیم
مدیرکار گروه خدمات بیمهای بانک کشاورزی خوزستان با اشاره به ممنوعیت کشت برنج در استان گفت: این محصول تحت هیچ شرایطی زیرپوشش بیمه قرار نمیگیرد.
شماری از کشاورزان شالی کار خوزستانی امسال با وجود ممنوعیت کشت برنج ، اقدام به کشت این محصول کردند.
بیمه بیش از ۲۱هزار هکتار باغ در خوزستان
آلاله گفت: امسال با وجود پیامدهای ناشی از کرونا ، ۲۱هزار و ۱۹۹ هکتار باغ در استان زیرپوشش بیمه قرار گرفت که از این سطح ۲۰هزار و ۷۰۸ هکتار نخیلات بود.
وی با اشاره به سطح ۶۴هزار هکتاری باغ های استان افزود: با وجود تلاش های زیاد و ایجاد انگیزه برای باغداران ، تنها حدود یک سوم باغ های استان در برابر حوادث غیرمترقبه ، سیل ، بیماری ها و آفات بیمه شدند.
مدیر کارگروه خدمات بیمهای بانک کشاورزی خوزستان از شروع بیمه دام در استان خبر داد و از دامداران و دامپروران استان خواست نسبت به بیمه دام خود اقدام کنند تا از دریافت رایگان کارت "هویت دام" بهرهمند شوند.کارت هویت برای جا به جایی دام و عرضه آن به کشتارگاه الزامی است.
استان خوزستان ۶.۲میلیون واحد دامی به ارزش بیش از ۱۵۰هزار میلیارد ریال دارد که از این حیث در رتبه پنجم کشوری قرار دارد.