مشهد- ایرنا- سرپرست هیات هاکی خراسان رضوی گفت: دغدغه اصلی خانواده هاکی این استان نداشتن حتی یک سالن اختصاصی برای این ورزش پرطرفدار است.

حمید علیزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فقدان زیرساخت ورزش هاکی، مساله اصلی این رشته است و متاسفانه وعده مدیرکل ورزش و جوانان استان در خصوص احداث خانه هاکی خراسان رضوی در حاشیه شهر مشهد، هنوز اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: با رایزنی های صورت گرفته موقتا برای تمرینات ورزشکاران هاکی، سالن هایی در مجموعه ورزشی کوثر و دانشگاه آزاد اسلامی به تیم استان اختصاص یافته است.

سرپرست هیات هاکی خراسان رضوی این رشته ورزشی را یکی از پنج رشته پرطرفدار دنیا عنوان و بیان کرد: با توافقات صورت گرفته رشته ورزشی هاکی به عنوان یکی از گزینه های اختیاری درس تربیت بدنی عمومی در دانشگاه های آزاد و فردوسی مشهد به علاقه مندان آموزش داده می شود.

وی گفت: این حرکت، اقدام موثری برای معرفی هرچه بیشتر این رشته ورزشی به مخاطبان و تربیت ورزشکار حرفه ای در این حوزه است.

علیزاده، شمار حداقل جمعیت ورزشکاران حرفه‌ای هاکی خراسان رضوی را ۱۰۰ نفر اعلام و بیان کرد: هاکی این استان به ویژه در بخش بانوان جایگاهی شایسته در کشور دارد.

وی افزود: هم‌اینک چهار نفر از بانوان فعال در رشته هاکی خراسان در ترکیب تیم ملی هاکی جمهوری اسلامی ایران عضویت دارند.  

رییس هیات هاکی خراسان رضوی ادامه داد: تیم هاکی بانوان این استان پارسال به مقام قهرمانی لیگ برتر هاکی کشور دست یافت.

وی گفت: اینک با توجه به جایگاه شایسته رشته هاکی خراسان رضوی و ورزشکاران حرفه‌ای آن خواستار کمک و حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان هستیم.  

رشته ورزشی هاکی با قدمت رسمی افزون بر یک قرن، نوعی بازی‌ با توپ خمیده، چوب و دروازه است که بر روی زمین چمن با حضور دو تیم ۱۱ نفره اجرا می‌شود که علاوه بر زمین چمن، در داخل سالن و همچنین روی سطح یخزده صاف نیز انجام می‌شود.

نخستین اردوی تیم ملی ایران برای هاکی سال ۱۳۲۰ تشکیل شد و کشورمان همان سال به عضویت فدراسیون جهانی هاکی درآمد تا اینکه این رشته ورزشی سال ۱۳۵۰ در قالب تشکیل فدراسیون آن در کشور رسمیت یافت.