جمال کاظمیاصل روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس گزارشهای مردمی مبنی بر استخراج ارز در ۲۰ نقطه از شهر، موضوع مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت در هشت نقطه مختلف، این تعداد دستگاه ماینر کشف شد.
وی افزود: صاحبان این ماینر ها به علت استفاده غیرمجاز از برق به مراجع قضایی معرفی شدند.
کاظمی اصل، با بیان اینکه براساس آمارهای موجود، ماینرها سه درصد مصرف برق کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: تابحال در میاندوآب مجوزی برای فعالیت دستگاههای ماینر صادر نشده است.
مدیر امور توزیع برق میاندوآب در ادامه با بیان اینکه ۹ درصد برق تولیدی و مصرف استان آذربایجان غربی مربوط به میاندوآب است، گفت: متوسط مصرف برق هر مشترک در ماه در این شهرستان ۳۸۸ کیلووات ساعت است، در حالی که متوسط مصرف استانی به میزان ۳۴۸ کیلووات ساعت است.
کاظمیاصل مجموع ظرفیت پستهای توزیع برق میاندوآب را چهار مورد و به میزان ۱۶۵ مگاولت آمپر عنوان کرد و افزود: ۲۴ خط خروجی برای تامین برق شهرستان از این چهار پست تغذیه میکنند.
وی اضافه کرد: در سال ۱۳۹۳ ظرفیت فوق توزیع برق در میاندوآب ۱۰۰ مگاولت آمپر بود که اکنون به ۱۶۵ مگاولت آمپر رسیده است که در برابر این میزان ظرفیت، میزان توزیع نزدیک به ۲۰۰ مگاولت آمپر است.
وی گفت: در روزهای گذشته اوج مصرف برق در این شهرستان با احتساب ۲۰ مگاوات خاموشی به ۱۲۱ مگاوات رسید، این در حالی است که در سال گذشته این رقم ۱۰۱ مگاوات بوده که با احتساب پنج مگاوات توسعه و فروش جدید، نشان از افزایش حدود ۱۵ درصدی مصرف برق دارد.
به گزارش ایرنا، در میاندوآب ۱۰۴ هزار و ۳۷۳ مشترک برق وجود دارد که از این تعداد ۸۵ هزار و ۹۳ مشترک خانگی، ۲ هزار و ۳۸۴ مشترک عمومی، یک هزار و ۷۴۵ مشترک کشاورزی و ۵۷۶ مشترک صنعتی، ۱۴ هزار و ۱۷ مشترک تجاری هستند.
امسال میزان مصرف برق از رشد قابل توجهی برخوردار شده است که همین امر موجب خاموشی هایی در نقاط مختلف کشور شده است.