به گزارش ایرنا، سیدحسن قاضی عسگر، روز سه شنبه در جلسه کارگروه تسهیل غیربانکی استان در استانداری افزود: باید در این شرایط تدابیری برای فعالیت واحدهای صنعتی، اندیشیده شود و این واحدها فعالیتهای خود را به ساعت ۲۱ تا ۹ صبح موکول کنند.
وی با تاکید بر ضرورت صرفه جویی و مدیریت مصرف آب و برق توسط شهروندان ادامه داد: ساعت ۱۱ تا ۹ شب با کمبود برق در استان مواجهیم اما پس از آن با اضافه تولید روبه رو هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان اظهار داشت: مشکل کمبود برق و آب در کشور بدلیل تحریمهای ناجوانمردانه غرب، خشکسالی و کرونا بوجود آمده است.
وی با بیان اینکه باید از تهدیدها فرصت بسازیم، تاکید کرد: آشکار شدن و شناخت سوء مدیریتها در جامعه یکی از مزایا و مواهب تحریمها بود که باید از آن عبرت بگیریم.
قاضی عسگر اضافه کرد: قطع برق به برخی از واحدهای صنعتی و تولیدی خسارت بسیاری وارد می کند که باید همه این خسارت ها احصاء و به مسوولان ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: قطع برق و گاز کارخانجات تولید سیمان در زمستان، قیمت این محصول را ۲ برابر افزایش داد و با قطع مکرر برق و وقفه مجدد در تولید این صنایع، بازهم احتمال افزایش قیمت ها وجود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اصفهان با اشاره به اهمیت تولید سیمان و دیگر واحدهای صنعتی در استان بیان کرد: قطع غیر برنامه ریزی شده برق، تولید واحدهای صنعتی را با بحران جدی مواجه کرده است.
وی گفت: مسوولان کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان باید نشست مطبوعاتی با حضور تولید کنندگان واحدهای صنعتی برگزار کنند و مسائل و مشکلات کمبود برق و اطلاع رسانی لازم در باره لزوم صرفه جویی و مصرف بهینه در این زمینه به آنها ارائه شود.
به گزارش ایرنا در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید غیربانکی استان که امروز در استانداری برگزار شد موارد متعددی در حوزه های سازمان های صمت، محیط زیست، شرکت شهرکهای صنعتی، برق، آب منطقه ای، جهاد کشاورزی، شهرداری، دامپزشکی و گمرک بررسی و به مشکلات آنها رسیدگی شد.
تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استانها یکی از برنامههای اقتصادی دولت برای خارج کردن واحدهای تولیدی از رکود و حل مسائل آنها در بخشهای مختلف است.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتی ترین استان کشور بشمار میآید.