به گزارش خبرنگار ایرنا، «پرویز توسلیزاده» روز سهشنبه در جلسه ای که به منظور اتخاذ تدابیر و تصمیمات جهت صدور رأی نظارت تحت سامانه الکترونیکی برگزار شد، به مزایا و فواید این گونه رای اشاره کرد و اظهار داشت: کاهش آمارهای مربوط به ورودی زندانها از جمله این مزایاست.
وی ادامه داد : با توجه به تلاشهای گسترده قوه قضاییه برای کاهش تعداد زندانی ها، استفاده از این فناوری میتواند در آینده تأثیر چشم گیری در این زمینه داشته باشد.
توسلی زاده خاطرنشان کرد: هر گونه صدور حکم مبنی بر استفاده از پابند الکترونیکی محدود به آرای قضات است که محدوده فیزیکی بهره مندی زندانی از آن را نیز فقط قاضی پرونده تعیین و مشخص میکند.
این مقام قضایی یادآور شد: ساخت سیستم ابلاغ الکترونیک به این معنی است که هیچ پروندهای به دلیل عدم ابلاغ دادرسی تجدید نمیشود و ما در تمام استان زیرساختهای دادرسی الکترونیک را فراهم کردهایم و اکنون همه دادسراها و دادگاهها به سیستم الکترونیک مجهز هستند و جز در موارد خاص اعزام زندانی نداریم.
وی حرکت در مسیر الکترونیکی سازی دستگاه قضایی را جزو رئوس طرح تحول در این مجموعه برشمرد و با بیان اینکه در راستای تحقق سیاستهای تحولی قوه قضاییه اقدامات بسیار خوبی در استان انجام شده است، گفت: آمار و ارقام بیانگر کاهش تعداد پروندههای قضایی و نیز رضایت مندی مردم از عملکرد دادگستری است.
توسلی زاده در ادامه به تشریح مهمترین اولویتها و برنامههای دادگستری کل استان کرمانشاه پرداخت و اظهار کرد: ۱۵ محور مهم را به همکاران قضایی خود ابلاغ کرده و از آنها خواسته ایم که برای تحقق این اهداف تمام تلاش خود را به کار بگیرند.
رییس کل دادگستری کرمانشاه تصریح کرد: ۱۵ برنامه محوری ابلاغ شده شامل اجرای سند تحول قضایی، کاهش پرونده های معوق، کاهش شعب دارای موجودی غیرمتعارف، کاهش موجودی، کاهش ورودی، سازش، مدیریت جرایم مهمه، مدیریت اختلافات، مدیریت پرونده های کثیر الشاکی، مدیریت پرونده های خاص، شورای پیشگیری، ملاقاتهای مردمی، امتیازات سمپ، ابلاغ الکترونیک و کاهش جمعیت کیفری است.
در پایان جلسه و بنا بر پیشنهاد رییس کل دادگستری استان و موافقت اعضای جلسه، مصوب شد هریک از قضات دادگاه های کیفری ۲ و انقلاب سطح استان، ماهانه ۵ رأی نظارت از طریق پابند الکترونیکی صادر کنند.