به گزارش روز چهارشنبه ایرنا «علی مالمیر» در آیین افتتاح این مرکز با اشاره به ظرفیتهای اشتغال در حوزه گردشگری و صنایع دستی افزود: حوزههای کاری بسیاری از جمله حمل و نقل، تولید صنایع غذایی و کشاورزی به صورت مستقیم و غیرمستقیم با گردشگری مرتبط است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه حدود ۴۵ هزار کارگاه در حوزههای گردشگری و صنایع دستی در استان مشغول به کار است ادامه داد: ایجاد مراکز پشتیبانی در این حوزه ها بسیار مهم است و افتتاح چنین مراکزی فرصت بسیار خوبی است تا گردشگری و صنایع دستی آورده بیشتری برای استان داشته باشد.
مالمیر یادآور شد: ۲ نیاز اصلی میراث فرهنگی در استان همدان، نیروی انسانی متخصص و خلاقیت در حوزههای گردشگری و صنایع دستی است.
وی با اشاره به اینکه اولویت و محور توسعه استان گردشگری است که نیاز به ایدهپردازی دارد عنوان کرد: گردشگری استان در راستای خلاقیت و ایده پردازی نیازمند ایجاد مراکزی است که در این زمینه خدمترسانی کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز در این آیین گفت: همدان یکی از استانهای مهم در خصوص ظرفیتهای اشتغال و توسعه کارآفرینی در حوزه گردشگری است.
«احمد توصیفیان» بر توسعه کمی و کیفی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی تاکید کرد و افزود: هر اندازه فعالیت ها در این بخش تخصصی و هدفمند باشد به همان اندازه در توسعه اشتغال پایدار موفق خواهیم شد.
وی خاطرنشان کرد: انجام یک فعالیت اقتصادی و اشتغالزایی باید با آگاهی کامل و مبتنی به توانمندی ها و نیاز سنجی جامعه انجام بگیرد که این مهم در گرو بهره گیری از مشاوره های لازم است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان عنوان کرد: برای کسب موفقیت در حوزه های مختلف بهره گیری از مشاوره و خدمات کارآفرینی امری مهم محسوب می شود که این مهم آنگونه که باید و شاید در جامعه مورد غفلت قرار گرفته است.
توصیفیان یادآور شد: بررسی ها نشان می دهد چه بسا شکست یک واحد تولیدی به نبود مشاوره و دریافت خدمات کار آفرینی برمیگردد که این مهم با توجه به شرایط کنونی بیش از گذشته احساس می شود.