به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی مرکز نوآوری بینالمللی یاس، این مرکز به همت دانشگاه بینالمللی اهل بیت (ع) و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از روز یکشنبه ۲۰ تیر ماه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز میکند.
این مرکز با هدف حمایت از اکوسیستم کارآفرینی، تسهیل فرآیند تجاریسازی ایدههای دانشبنیان، ایجاد اشتغال و توانمندسازی دانشجویان مسلمان در اقتصاد دانشبنیان تأسیس شدهاست و امکان برقراری ارتباطات گسترده با مراکز آموزشی و پژوهشی جهان اسلام و جذب دانشجویان مستعد و توانمند مسلمان در سراسر جهان را دارا است.
مرکز نوآوری بینالمللی یاس تلاش دارد با جذب، سازماندهی، مدیریت و همافزایی شتابدهندهها، استارتاپ ها، شرکتهای فناور و دانشبنیان فعال در حوزههای ماموریتی دانشگاه اهل بیت (ع) نقشی کلیدی در توانمندسازی و توسعه فرهنگی و اقتصادی مسلمانان جهان داشته باشد.
این مرکز نوآوری امکان حضور دانشجویان خارجی را در شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها فراهم میکند، این دانشجویان پس از تحصیل و کسب مهارت در مرکز نوآوری یاس میتوانند مقدمات توسعه صادرات محصولات دانشبنیان و استقرار شعب شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی در کشورهای خود را ایجاد کنند.
دانشگاه بینالمللی اهل بیت علیهمالسّلام” به منظور کمک به ارتقای علمی و تأمین نیازهای علمی، پژوهشی و تخصصی دانشجویان و پژوهشگران مسلمان و توانمندسازی آنها، همچنین کمک به شناخت فرهنگ و تمدّن اسلامی در سال ۱۳۸۳ در مقطع تحصیلات تکمیلی، در قالب یک مرکز دانشگاهی محدود تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به دانشگاهی جامع تبدیل و فعالیت خود را آغاز کرده است.
این دانشگاه در فضایی زیبا در شهر تهران پایتخت ایران با دارا بودن اعضای هیات علمی متخصص در رشته های مختلف دانشگاهی میزبان دانشجویان بسیاری از ملیت های مختلف بوده است و افتخار دارد پذیرای متقاضیان تحصیل از سراسر جهان باشد.
این دانشگاه همچنین مفتخر است عضو انجمن بین المللی دانشگاه ها وابسته به سازمان یونسکو باشد و در کنار آموزش، هر ساله میزبان اساتید و پژوهشگران مطالعات شرق شناسی جهت فرصت های مطالعاتی از سراسر جهان است.