محمد امین بدیعی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: نخستین دوره از جشنواره مولانا در ۲ بخش "رقابتی"و "ویژه" در شاخه های گویندگی، دوبله، اجرا و سخنوری، پادکست، روایت داستان، نمایشنامه صوتی و سایر تولیدات مربوط به هنر صدا در ۲ شاخه فردی و گروهی برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: افراد علاقمند میتوانند آثار خود را در بخش گویندگی شامل دکلمه، گویندگی تیزر تبلیغاتی، خبر، روایت داستان و در بخش دوبله شامل دوبله انیمیشن و دوبله فیلم ارسال کنند.
بدیعی به بخش غیر رقابتی جشنواره اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاه و دوره های آموزشی، نشست های هم اندیشی، نمایش توانمندی و آثار برگزیده شرکت کنندگان در این جشنواره دنبال میشود.
وی ادامه داد: متقاضیان شرکت در جشنواره میتوانند تا تاریخ ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۰ نسبت به ثبت نام و ارسال آثار خود به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند.
بدیعی اضافه کرد: نخستین جشنواره ملی مولانا با هدف توجه ویژه به دستاوردهای فرهنگی و هنری و ایجاد بستری برای بروز وظهور استعدادهای هنری و پرورش هر چه بهتر آن در تابستان ۱۴۰۰ برگزار میشود.
وی اظهار داشت: جشنواره ملی مولانا به عنوان عرصه تجلی توانمندیها و اسـتعدادهای ارزشـمند تمام علاقمندان به صدا و گویندگی و بستر مناسبی برای انعکاس ظرفیتهای قابل توجه آنها است.
بدیعی تصریح کرد: این جشنواره با رویکرد نوین معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه دامغان برای جلب مشارکت حداکثری دانشـگاهیان و افزایش روحیه نشـاط و پویایی بـه ویژه در دوران سخت شیوع کرونا برگزار میشود که بر همین اساس، ابعاد محتوای جشنواره تقویت شده و ضمن کاستن از جنبه های رقابتی، بر جنبههای آموزشی آن افزوده شده اسـت.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره مولانا گفت: متقاضیان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از نحوه ارسال آثار و مقررات شرکت در جشنواره، به وبسایت www.molanafestival.du.ac.ir و کانال اطلاع رسانی جشنواره در فضای مجازی به نشانی @molanafestival مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه دامغان در حال حاضر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو دارد که در ۷۲ رشته و گرایش در هشت دانشکده دانشگاه این دانشگاه دولتی تحصیل میکنند.