بیرجند - ایرنا - نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی گفت: توزیع بودجه در گذشته براساس شاخص جمعیت انجام شده و با توجه به تراکم پایین جمعیت در این منطقه، بودجه کمتری به شهرستان‌ها تعلق گرفته است که این ساختار باید اصلاح شود.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام مجید نصیرایی روز پنجشنبه در نشست خبری در فردوس افزود: از مسوولان مربوطه خواسته‌ایم شاخص‌های اختصاص اعتبارات و توزیع منابع اصلاح شود تا بتوانیم به عدالت نزدیک شویم و شاخص‌هایی مثل محرومیت و دوری از مرکز وزن بیشتری بگیرند.

وی گفت: انصافا باید به مردم نجیب، قدرشناس و همیشه در خط مقدم وفاداری به نظام و انقلاب یارانه متفاوت پرداخت شود که در این سرزمین کویری و کمتر توسعه‌یافته با همه کمبودها و نامهربانی‌ها زندگی می‌کنند و همیشه همراه انقلاب و ولایت هستند.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی درباره علت طولانی شدن برخی پروژه‌ها در شهرستان فردوس گفت: ابتدا اینکه رقابت ناسالم در منطقه شکل گرفته است و همین رقابت ناسالم باعث تعریف پروژه‌های اشتباه می‌شود.

وی افزود: گاهی ممکن است تدابیر و تصمیم خوبی اتخاذ نشود و در سکوت رسانه‌ای اقداماتی انجام دهند که متاسفانه وقتی حقایق روشن می‌شود فاصله معناداری بین آنچه گفته شده و آنچه اتفاق افتاده است، دیده می‌شود.

نصیرایی دلیل دیگر را تغییر اولویت ها با تغییر مدیران دانست و اظهار داشت: این نگاه و مشکل در سطح ملی هم وجود دارد که وقتی یک مدیر تغییر می‌کند، اولویت‌ها هم تغییر می‌کند ضمن اینکه کمبود منابع مالی نیز از دلایل تعلل در اجرای برخی پروژه‌هاست.

وی از خدمات نماینده سابق مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان به ویژه در حوزه راه‌آهن قدردانی و تصریح کرد: مسیر قبلی راه‌آهن فردوس که به عنوان یک طرح آنتنی مطرح بود، در بودجه ۱۴٠٠ مصوب و اصلاح شد که از بشرویه به فردوس و سرایان تا سه راهی روم برود و با این روش هموطنان بیشتری امکان بهره‌برداری از آن را داشته باشند.

رییس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: رویکرد فعلی راه‌آهن آنتنی فردوس به گفته کارشناسان، اقتصادی و حمل بار است و چندان توجیهی برای حمل مسافر ندارد.

وی درخصوص اختصاص دستگاه ام آر آی به شهرستان فردوس بیان کرد: موضوع ام آر آی باید در یک محیط تخصصی بررسی شود و مردم آنقدر فهیم هستند که وقتی چهارچوب، استاندارد و حق مشخص شود؛ قانع می‌شوند.

نصیرایی گفت: نظر بنده این است که همزمان سه دستگاه پیگیری و مهیا شود و در شهرستان‌های استان نصب کنند، اگر مقدور نیست حداقل دلایل اولویت تصمیم‌گیری را شفاف به مردم گزارش دهند.

وی افزود: البته براساس مکاتبات برای تامین دستگاه ام آر آی که به خبرنگاران ارائه شد؛ در اردیبهشت امسال از وزیر بهداشت درخواست تسریع کردم و وی به معاون درمان خود دستور ویژه داد و دکتر جان‌بابایی و دکتر طالبیان دو مقام اجرایی حوزه معاونت درمان وزارتخانه در نامه‌ای به هیات امنای ارزی تاکید کرده‌اند که فردوس و طبس در اولویت است ولی می‌شنویم که نظر دیگری دارند.

وی با تاکید بر اینکه نظرات باید کارشناسی باشد گفت: فردوس در حال حاضر به شهرستان‌های بشرویه و سرایان هم خدمات می‌دهد و شرایط جاده‌ای پرحادثه دارد، طبس نیز شرایط ویژه دارد و هر دو شهرستان از مرکز استان دور هستند.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی افزود: در شرایط فعلی چون زیرساخت دستگاه ام آر آی در شهرستان فردوس فراهم است اگر یک دستگاه وارد استان شود آن را حق فردوس می‌دانم.

وی درباره خروج اتوبوس آمبولانس از فردوس و عدم بازگشت آن به شهرستان توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در رابطه با موضوع اتوبوس آمبولانس با جدیت پیگیری کرده‌ام و همچنان پیگیر و امیدوارم تا کمتر از یک ماه دیگر اتوبوس در شهرستان فردوس مستقر شود.

نصیرایی گفت: همه ما باید کمک کنیم که تنش‌های بین شهرستانی در وسیع‌ترین حوزه انتخابیه کشور شامل چهار شهرستان غرب استان خراسان جنوبی کاهش یابد و با قدرت یکپارچه و تقویت گفتمان وحدت بتوانیم براساس شاخص‌های مختلف و گفت و گوهای نخبگانی و کارشناسی با حضور همه جناح‌ها و افکار و اقشار جامعه به سمت پیشرفت و توسعه سریع‌تر، متوازن و عدالت محور حرکت کنیم.

وی در رابطه با تفکیک حوزه انتخابیه فردوس، طبس، سرایان و بشرویه گفت: این طرح موافقان و مخالفان زیادی در منطقه و مجلس دارد اما من این طرح را به نفع مردم منطقه و حتی استان می‌دانم چرا که با افزایش تعداد نمایندگان استان مطالبات بیشتری را می‌توانیم در سطح کشور پیگیری و مطرح کنیم.

رییس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی درباره موضوع انتقال آب از خلیج فارس به استان گفت: در طرح اولیه، این منطقه در پروژه دیده نشده بود که با پیگیری‌های انجام شده سه شهرستان طبس، بشرویه و فردوس هم در مسیر جدید دیده شده‌اند.

وی با اشاره به موضوع ارتقای دانشکده پیراپزشکی فردوس اظهار داشت: پیگیری‌ها برای اخذ مجوز دانشکده علوم پزشکی در شهرستان فردوس همچنان ادامه دارد.

حجت الاسلام نصیرایی افزود: از خبرنگاران و اصحاب رسانه که گوش و چشم مردم و منعکس کننده حقایق هستند، می‌خواهم یک سال حضور بنده به عنوان نماینده مردم را آسیب‌شناسی کنند، نقاط قوت را به جامعه بگویند و نقاط ضعف را منتقل کنند تا اصلاح شود.

وی با اشاره به آنچه برخی کارشکنی‌ها در یک سال گذشته نامید، گفت: در این مدت سعی کردم فقط برای مردم کار کنم و به هیچ حاشیه یا کار شخصی وارد نشوم.

نماینده چهار شهرستان غرب خراسان جنوبی در مجلس یازدهم از جذب حدود ۱۳ میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان فردوس در یک سال گذشته خبر داد و گفت: در نشستی که تهران داشتیم، مصوب شد ۳۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های نیمه تمام ورزشی اختصاص دهند و یکی از این پروژه‌ها سالن ورزشی ۲ هزار نفری فردوس است.

استان خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند با ۱۱ شهرستان و جمعیت حدود ۸۰۰ هزار نفر، چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.