هیات داوران پویش زندگی خوب از میان ۷۹۲ اثر ارسالی به دبیرخانه این پویش که با محوریت آسیبهای طلاق، خشونت خانگی و طلاق برگزار شد، سجاد رفیعی را که با اثر «رهایی» در بخش نرمافزاری این پویش شرکت کرده بود، به عنوان نفر نخست این بخش معرفی کرد.
سید علیرضا موسوی با اثر «پاگُنده» و محمد محمدیوسفی با اثر «سقف تاریک» نیز بنا به نظر هیات داوران، مقامهای دوم و سوم این بخش را کسب کردند.
در بخش کلیپ، علی توکلی با ارائه موشن گرافیک به عنوان نفر اول شناخته شد و حمیدرضا فضلالهی به نمایندگی تیم پویانمایی و سعید صادقی با ساخت کلیپ، عناوین دوم و سوم این بخش از پویش را به دست آوردند.
حجت الاسلام جعفر میرزاخانی، علی بهرامی و مهدی شاهقلیان نیز به ترتیب به عنوان مقامهای نخست تا سوم بخش شبکههای اجتماعی معرفی شدند.
در بخش هنری، فیلمنامه نوشتهشده توسط آرزو قائدامینی به مقام نخست دست یافت و اثر طراحی حدیثه تشنیزی در جایگاه دوم این بخش تقدیر شد.
همچنین آثار محسن قادری، زینب زمانی، محمدحسین خلیلیان، محسن خلیلیان و طوعه مهری نیز از جمله آثار شایسته تقدیر در این پویش تولید محتوا شناخته شدند.
مسوولان باید هدایتگر و تسهیلکننده اقدامات فرهنگی باشند
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در آیین اختتامیه پویش زندگی خوب با اشاره به نقش اساسی مردم در جریان سازی فرهنگی گفت: آنچه بر عهده مسوولان و دستگاههای دولتی متولی فرهنگ قرار دارد آن است که روند فعالیتها و اقدامات را تسهیل کرده و نقش هدایتگری خود را در این زمینه ایفا کنند.
سید حسین نژادحسینی افزود: ریشهیابی مشکلات و معضلات فرهنگی باید در دستور کار متولیان قرار گیرد و لازم است چرایی آنها به صورت بنیادی جستوجو و پیگیری شود.
وی با بیان اینکه برنامهها در حوزه فرهنگ سطحبندی مشخصی ندارد و اقشار و سنین مختلف را به صورت جداگانه پوشش نمیدهد، تصریح کرد: کار در این بخش را باید به خود مردم و به ویژه جوانان خلاق و توانمند سپرد تا گرههای فرهنگی و اجتماعی به درستی باز شود و مشکلات کاهش یابد.
نژاد حسینی تولید محتوا در فضای مجازی و عمومی جامعه را برای نهادینه کردن فضایل اخلاقی و فرهنگی را ضروری دانست و یادآور شد: باید از این گونه آثار و محتواها حمایت شود تا روند تولید آنها تداوم یابد و بازنشر آنها نیز بتواند به جریان سازی در جامعه کمک کند.
مبارزه با آسیبهای اجتماعی در فضای کنونی نوعی مبارزه با جهل است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه این آیین گفت: در حال حاضر بسیاری از آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد دیگر بر اثر ناآگاهی و نادانی روی نمیدهد چرا که همه افراد به نوعی با اثرات مخرب و زیانآور آن آشنا هستند و آنچه امروزه در جامعه در حال شکلگیری است، ورود افراد به جریانهای آسیبزا بنا به اختیار و انتخاب است.
سید قدیر مرتضوی با اشاره به اینکه مبارزه برای کاهش آسیبهای اجتماعی دیگر در حوزه آگاهی بخشی محدود نمیشود و مبارزه با جهل است، افزود: بالندگی و شعور در امور اجتماعی تا حد زیادی گسترش یافته است و اگر چه همچنان تا رسیدن به خط اول آسیبها فاصله زیادی وجود دارد اما قرار گرفتن در حالت پذیرش وجود آنها نیز گام مؤثری به شمار میرود.
وی در ادامه با انتقاد از انتشار گسترده اخبار منفی از آسیبهای اجتماعی و مشکلات تصریح کرد: برهم خوردن تلاقی خوبی و بدی در جامعه کنونی به شکلی است که تنها بدیها دیده میشود در حالی که وجود شر و بدی بخشی از فلسفه خلقت است و در تدبیر و حکمت الهی جای شک نیست.
مرتضوی با اشاره به اینکه بیان الهی نیز بر گفتن خوبی برای از بین رفتن بدی تاکید دارد، یادآور شد: اگر به دنبال راه حل برای رفع مشکلات و بدیها هستیم باید ابتدا خوب دیدن را در نظر بگیریم تا بتوانیم شرایط را به نفع فضایل و کارکردهای درست افراد در اجتماع سوق بدهیم.
وی بر شناخت ظرفیتهای بالقوه در بستر اجتماع برای کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید کرد و گفت: هوشمندی نسل جوانان و دغدغه آنان در این حوزه قابل توجه است و باید از چنین ظرفیتی برای تولید محتوای مناسب استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، پویش تولید محتوا در فضای مجازی با عنوان «زندگی خوب» با هدف اعتلای فرهنگ، ایمان، اخلاق و بصیرت اجتماعی خانوادهها و توسعه فضای سالم در جامعه و تعمق نگرش اهل هنر و فضای مجازی به مسائل مرتبط با سبک زندگی سالم در خانوادهها و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری و سازمانهای رسانهای و فضای مجازی در استان برگزار شد.