غلام حسین حکمتیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جنگل ها و مراتع کوه نارک گچساران که شامگاه پنجشنبه دچار آتش سوزی شد و از زمان وقوع این حادثه تاکنون، تلاش نیروهای امدادی برای فرونشاندن این آتش ادامه دارد.
وی بیان کرد: باتوجه به کوهستانی و سخت گذر بودن منطقه حضور بالگرد آبپاش برای خاموش کردن آتش بسیار ضروری است.
حکمتیان با بیان اینکه آتش سوزی کوه نارک گچساران در کنترل است گفت: هم اکنون بیش از ۹۰ نفر از نیروهای مردمی و یگان حفاظت منابع طبیعی و محیط زیست در منطقه حضور دارند.
وی، با بیان اینکه سخت گذر بودن و وزش باد، عملیات مهار آتش را با دشواری مواجه کرده گفت: هم اینک با استفاده از بالگرد، نیروهای امدادی به همراه تجهیزات برای مهار آتش در حال انتقال به منطقه آتش سوزی هستند.
حکمتیان اظهار داشت: برای مهار آتش سوزی کوه نارک، از نیرو های منابع طبیعی شهرستان های همجوار از جمله باشت، چرام و کهگیلویه درخواست کمک شد.
وی تصریح کرد: نیروهای تازه نفس برای کمک به مهار آتش کوه نارک گچساران به منطقه اعزام شده و یا در حال اعزام نیرو و ارسال تجهیزات به محل آتش سوزی هستند.
حکمتیان ابراز کرد: آب، غذا و تجهیزات پشتیبانی برای نیروهایی که از دیشب (پنجشنبه) تاکنون در حال مهار آتش هستند، به ارتفاعات یاد شده ارسال شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم به زودی با تلاش همه نیروهای حاضر در بحران، شاهد کنترل و مهار آتش در ارتفاعات کوه نارک گچساران باشیم.
حکمتیان تصریح کرد: همزمان با آتش سوزی کوه نارک گچساران پوشش جنگلی و مرتعی چالموره باشت طعمه حریق شد.
وی گفت: این آتش سوزی بعد اظهر امروز(جمعه) طعمه حریق شد که از سوی نیروهای منابع طبیعی و مردمی مهار شد.
پیش از این هفت فقره آتش سوزی امسال در مناطق کوه خامی، دیل، کوه مشرف به تلخاب شرین، تپه های مشرف به کوی کارکنان و نارک در شهرستان گچساران رخ داد.
۶۰۶ هکتار از جنگل ها و مراتع مناطق مختلف گچساران در آتش سوزی های پارسال دچار آسیب جدی شده است.
این میزان جنگل و مراتع در۲۹ فقره آتش سوزی طعمه حریق شد.
بیش از ۳۰۰ هزار هکتار مرتع و ۱۱۵ هزار هکتار جنگل در گچساران وجود دارد.
گونههای جنگلی بادام، بلوط و بنه بیشترین وسعت جنگلهای این شهرستان را به خود اختصاص دادهاند.
۹۰ درصد از اراضی شهرستان گچساران را عرصههای ملی تشکیل میدهد که از این میزان ۷۰ درصد مرتع و جنگل است.