دکتر علی اصغر انجیدنی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: اختصاص تخت های ویژه برای بیماران مبتلا به کرونا و افزایش تعداد مراکز اورژانس از جمله تمهیداتی است که در قرارگاه مرکزی مقابله با کرونا اندیشیده شده است.
وی افزود: هم اکنون در استانها و کشورهای همجوار شیوع نوع دلتای ویروس کرونا مشاهده می شود و افزایش تعداد بیماران بستری و سرپایی در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نشان دهنده اوج دوباره این ویروس در جامعه است.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: سویه هندی کرونا قدرت سرایت بیشتر دارد و علایم شدیدتر ایجاد می کند، از همین رو رعایت پروتکل های بهداشتی و عدم شرکت در تجمع ها برای کنترل این ویروس ضروری است.
وی گفت: امیدواریم با سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در آینده نزدیک شاهد کاهش تعداد بیماران در استان خراسان رضوی و کشور باشیم.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام خدماترسانی میشوند.
بر اساس آخرین آمار رسمی سه میلیون و ۳۴۴ هزار و ۱۲۲ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۴۶ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور به ۸۵ هزار و ۵۴۳ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون ۲ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۱۹۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.