«یوسف عرفانی نسب» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مشترکان خانگی در مجموع ۷۰ درصد از ظرفیت آبی استان را مصرف میکنند که این مصرف بیش از حد به شبکه آبرسانی فشار مضاعف وارد میکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: قطع برق در هفتههای گذشته سبب قطع آب و یا کاهش فشار شبکه شده است.
وی بیان کرد: فراهان، زرندیه، خنجین مناطقی هستند که در روزهای گذشته با قطع جریان برق از داشتن آب مصرفی محروم شدند یا با افت فشار آب مواجه شدند.
عرفانی نسب اظهار داشت: با قطع انرژی برق امکان تامین آب برای برخی مشترکان ممکن نیست و یا ممکن است برخی با افت جریان آب مواجه شوند و در واحدهای آپارتمانی دستگاه پمپ آب در مخازن نمیتوانند آب را به طبقات بالاتر پمپاژ کنند که این مهم گلایه مشترکان و تماسهای پی در پی را با آبفای استان به دنبال دارد.
وی توضیح داد: لازم است مردم در مصرف آب با توجه به کاهش بارندگی و خشکسالی ایجاد شده صرفه جویی کنند و در استفاده از آب، الگو مصرف را بیشتر از سالهای گذشته مورد توجه قرار دهند.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان مرکزی اظهار داشت: ۲۵ روستای استان مرکزی در سال جاری به علت مشکل کیفی و کمبود آب منابع زیرزمینی، با تانکر آبرسانی میشود.
عرفانینسب افزود: از مجموع یک هزار و ۱۰۸ روستای استان، ۸۵۵ روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب هستند که از لحاظ جمعیتی بیش از ۹۰ درصد تحت پوشش شرکت قرار دارند.
وی اضافه کرد: کاهش بارندگی در سالهای اخیر و افزایش برداشت از آبهای زیرزمینی در بخش کشاورزی چه به صورت مجاز و یا غیرمجاز باعث شده هر ساله ۷۱۱ میلیون متر مکعب در استان به نسبت مصرف، کسری مخزن وجود داشته باشد که این مهم در وضعیت کمی و کیفی آب اثرات چشمگیری داشته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: منابع آبی استان از ۷۱۴ حلقه چاه، ۱۶۸ قنات و چشمه تامین میشود و ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب هر سال از سوی این شرکت بین مشترکان استان مرکزی توزیع میشود.
۶۳۱ هزار و ۷۶۴ مشترک آب و ۲۹۹ هزارو ۹۲۲ مشترک فاضلاب شهری و روستایی اکنون زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی قرار دارند.