یاسوج- ایرنا- مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: ۳ قطعه کبک و ۷ قطعه سهره طلایی به همراه ۲ قبضه اسلحه از متخلفان در استان کشف و ضبط شد.

سید اسدالله هاشمی روز شنبه در این باره اظهار داشت: پس از گزارش مردمی مبنی بر ورود سه نفر متخلف به قصد شکار به مناطق آزاد شهرستان بویراحمد، یگان حفاظت محیط زیست استان به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مراجع انتظامی حوزه سپیدار و با گشت زنی و کنترل منطقه  موفق می شوند هر سه متخلف را شناسایی و دستگیر کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از متخلفان سه قطعه کبک قفسی زنده  به همراه هفت قطعه سهره طلایی کشف و ضبط شد.

هاشمی بیان کرد: در همین راستا یک قبضه اسلحه ساچمه زنی ، یک قبضه اسلحه بادی  به همراه سایر آلات صید نیز کشف و ضبط شد.  

وی ضمن تشکر از همکاری خوب پاسگاه انتظامی سپیدار با  یگان حفاظت  محیط زیست استان تاکید کرد: متخلفان به همراه آلات مکشوفه به مراجع قضایی معرفی و اعمال قانون شدند.

وی عنوان کرد: هر ۱۰ قطعه پرنده کشف شده پس از تیمار داری و تائید دامپزشک به دامان طبیعت باز خواهند گشت.

معرفی شکارچی تیهو به مراجع قضایی در شهرستان کهگیلویه


مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت : از متخلف لاشه یک قطعه تیهو به همراه یک قبضه اسلحه ساچمه زنی کشف و ضبط شد.

سید اسدالله هاشمی افزود: مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کهگیلویه حین گشت کنترل منطقه متوجه حضور متخلف در مناطق تحت مدیریتی خود می شوند.

وی تاکید کرد: ماموران پس از ۲ ساعت تلاش و پیاده روی موفق می شوند این متخلف را که بدن اجازه وارد مناطق تحت مدیریت محیط زیست شهرستان دهدشت شده بود را دستگیر و اعمال قانون کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از متخلف لاشه یک قطعه تیهو شکار شده به همراه یک قبضه اسلحه ساچمه زنی کشف و ضبط شد.

هاشمی ضمن تشکر از یگان حفاظت شهرستان و همکاری خوب دستگاه قضا، ابراز داشت: متخلف به همراه آلات مکشوفه به مراجع قضایی معرفی و اعمال قانون شد.

هفت منطقه حفاظت شده دنا با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامین با وسعت ۲۵ هزار ۶۷۱ هکتار، دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، سولک با دو هزار ۴۲۸۷ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در استان وجود دارد. 

در راس آن ها پارک ملی و منطقه حفاظت شده دناست که با وسعتی معادل ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار دارای ۱۵۵۵ گونه جانوری پرنده، ۲۴ گونه جانوری پستاندار، ۲۰ گونه آبزی و ۳۹ خزنده است. 

منطقه حفاظت شده دنا یکی از غنی ترین مناطق زیستی از لحاظ تنوع گیاهی و جانوری در ایران و دنیاست که در سال  ۲۰۱۰ میلادی از سوی سازمان یونسکو به عنوان اولین ذخیره گاه بعد از انقلاب، دهمین ذخیرگاه بیوسفری ایران و پانصد و پنجاهمین ذخیره‌گاه دنیا به ثبت رسید.