به گزارش روز شنبه ایرنا، "مارک گانزینگر" ژنرال بازنشسته نیروی هوایی آمریکا و مدیر بخش ارزیابی توانمندیها و مفاهیم آینده در موسسه مطالعات هوافضا میچل، طی مطلبی در تارنمای "دیفنس نیوز" نوشت، استراتژی کاهش شمار نیروهای آمریکایی و استفاده از استراتژی " ارجحیت توانایی بر کمیت" در وزارت دفاع آمریکا می تواند تهدیدهایی برای توانمندی ارتش آمریکا در آینده به دنبال داشته باشد. این مسئله در بودجه مالی سال ۲۰۲۰ عنوان شده بود و این اعتقاد در ارتش آمریکا وجود دارد که کاهش تعداد نیروهای ارتش و سرمایه گذاری بر تکنولوژی های جدید می تواند برای افزایش توانایی ارتش آمریکا موثر باشد.
در این بودجه پیشنهادی، کمبود ابزار در راستای نیاز وزارت دفاع آمریکا در راستای مواجهه با چالش های آینده وجود دارد.
این تحلیلگر معتقد است که نتیجه ۳۰ سال طرح " کوچک سازی برای توسعه در مسیر تقویت تکنولوژیهای جدید"، ارتشی است که ظرفیت های لازم را برای مقابله با یک متجاوز همسان واشنگتن به علاوه همزمان دفاع از خاک آمریکا و جلوگیری از حملات هسته ای را ندارد. از آنجائیکه به نظر می رسد مقامات ارشد امور دفاعی و نظامی آمریکا نسبت به صادق بودن در این موضوع بی توجه بوده اند، کنگره باید وارد عمل شود.
براساس استراتژی دفاع ملی سال ۲۰۱۸، برای غلبه بر حمله یک دشمن همسان واشنگتن به یک هم پیمان یا دوست امریکا مسئله شمار نیروها امری مهم به شمار میرود. برای نمونه خنثی کردن تصرف تایوان توسط چین یا حمله روسیه به کشورهای حوزه بالتیک به نیروهای آمریکایی زیادی نیاز دارد که بتواند حملات گسترده دقیقی را انجام دهند که پس از ان حملات هوایی مهم به شمار می رود.
در این میان ناوگان بمب افکن های B-۱، B-۲و B-۵۲ ممکن است بتوانند روزانه ۳۰ حمله انجام دهند این در حالی است که جنگنده های بی ۵۲ به تنها طی عملیات طوفان صحرا در سال ۱۹۹۱ روزانه به طور میانگین ۵۰ پرواز انجام می دادند.
عدم پاسخ سریع و کوبنده به این گونه حملات از سوی این دو دشمن آمریکا، تاثیر ویرانگری بر آمریکا خواهد داشت.
این تحلیل گر در ادامه این مسئله اشاره می کند که استراتژی " کوچک سازی بر برای افزایش تواناییهای دیگر ارتش" در راستای کاهش شمار نیروهای ارتش شاید برای اقدامات گذشته امری عاقلانه محسوب می شد اما نه برای دورانی که هزینه های بودجه تلفیقی دفاعی روسیه و چین اکنون فراتر از بودجه وزارت دفاع آمریکا است.
روسیه و چین در جریان کاهش کوچک شدن ارتش آمریکا از لحاظ شمار نیروها هستند. برای غلبه بر این گونه اقدامات روسیه و چین، وزرات دفاع آمریکا به بازبینی یکسری طرحهایش و همچنین افزایش همزمان شمار نیروها و تواناییهایش نیاز دارد.