اسدالله جلالزاده روز یکشنبه به رسانهها اعلام کرد: با توجه به نتایج حاصل از تحلیل دادههای ترافیک عبوری، متوسط تردد روزانه در سه ماه نخست سال گذشته، هزار و ۵۱۲ وسیله نقلیه به ازای هر محور بوده که در مدت مشابه امسال به بیش از هزار و ۸۰۰ وسیله نقلیه رسیده است.
وی افزود: همچنین نتایج برگرفته از سامانههای هوشمند این مرکز ساعات اوج سفرهای فصل بهار را اغلب در بازه ۱۸ تا ۲۰ نشان میدهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی تصریح کرد: در همین زمینه از ابتدای بهار بیش از یک میلیون و ۲۷۷ هزار وسیله نقلیه وارد استان و بیش از یک میلیون و ۲۹۸ هزار وسیله نقلیه از خراسان جنوبی خارج شدند که به طور میانگین حدود ۳۵ درصد از این حجم تردد را ناوگان سنگین جادهای به خود اختصاص داده است.
وی گفت: بیشترین حجم سفرهای ورودی به استان از ابتدای بهار به ترتیب با مبدأ استانهای خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و اصفهان و بیشترین حجم سفرهای خروجی از استان نیز به مقاصد همین استانها بوده است.
جلالزاده با اشاره به اینکه افزایش حوادث جادهای از نوع واژگونی معضلی در ترددهای استانی است افزود: این مساله اغلب به دلیل خوابآلودگی و توجه نکردن به جلو از سوی رانندگان بوده است.
وی گفت: در این زمینه، برنامهریزی و مدیریت سفر طی مسیر، بهرهمندی از امکانات مجتمعهای خدماتی رفاهی، رعایت نکات ایمنی، استراحت و توقف ۱۵ دقیقهای بعد از هر دو ساعت رانندگی از جمله راهکارهای سودمند در کاهش تصادفات به شمار میآید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی از اعمال قانون برای رانندگان متخلف به صورت هوشمند خبر داد و گفت: اعمال قانون با بیش از ۶۰ سامانه ثبت تخلف سرعت این مرکز انجام میشود که در سه ماه گذشته بیش از ۵۳ هزار مورد بوده است.
وی اظهار داشت امید است با اعمال قانون رانندگان متخلف بتوان امنیت کاربران و مسافران جادهای که به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام میگذارند را افزایش داده و شاهد کاهش تلفات و حوادث جادهای در محورهای استان باشیم.
خراسان جنوبی با بیش از ۱۷ هزار کیلومتر راه ششمین استان کشور از نظر طول راهها محسوب میشود و با ۶ استان خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، یزد، اصفهان، کرمان و سمنان همجوار است.