دکتر علیرضا زالی روز یکشنبه در حاشیه مراسم راه اندازی بخش های عمل جراحی و سی تی اسکن بیمارستان مهدیه با اعلام این مطلب افزود: از این تعداد ۶ هزار و ۲۴۶ نفر، ۲ هزار و ۱۴۳ بیمار در بخش مراقبت های ویژه مراکز درمانی بستری هستند.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران اضافه کرد: حدود هزار و ۱۰۰ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته در استان تهران بستری شده اند و تعداد ترخیص ها در این زمان به ۹۰۰ بیمار رسیده است.
زالی اظهار داشت: همچنین حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ بیمار سرپایی در این مدت به مراکز درمانی و بهداشتی مراجعه کردند.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به اینکه در خیر چهارم بدترین شرایط بستری در اردیبهشت ماه را داشتیم، گفت: تعداد بستری های تهران در ۱۴ اردیبهشت ماه به هفت هزار و ۸۰۰ نفر رسیده بود.
وی اظهار امیدواری کرد که با تدابیر اتخاذ شده، در پیک پنجم به این عددها نرسیم.
زالی افزود: با راه اندازی کلینیک های درمان سرپایی کرونا، مقداری از بار تحمیلی به بیمارستان ها کاهش پیدا می کند که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تسریع در فرآیند واکسیناسیون بار بیمارستان را می توان کاهش داد.
روند جذب اعضای هیات علمی بیمارستان مهدیه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مراسم بهره برداری از اتاق های عمل و بخش سی تی اسکن بیمارستان مهدیه با اشاره به جایگاه ممتاز بیمارستان مهدیه در کشور اظهار کرد: استراتژی دانشگاه، تبدیل شدن بیمارستان مهدیه به مرکزی جامع برای زنان ضمن ارایه کلیه خدمات درمانی، بهداشتی و بازتوانی است.
زالی با اشاره به شرایط و موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد بیمارستان مهدیه، افزایش و توسعه زیرساخت ها و همچنین توسعه فضای فیزیکی بیمارستان مهدیه را در دستور کار قرار داد.
وی با بیان این که افزایش و ترمیم روند جذب اعضای هیات علمی بیمارستان مهدیه یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه است، ادامه داد: بیمارستان مهدیه ارایه دهنده حجم و تنوع بالای خدمات درمانی و بهداشتی به مردم است. باید تلاش کنیم تا ظرفیت های ارزشمند این بیمارستان به شکل شایسته ای به گروه های هدف شناسانده شود.
زالی از آمادگی مسوولان وزارت بهداشت و دانشگاه برای جذب اعضای هیات علمی در این بیمارستان خبر داد و اجرای تمهیداتی برای کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان در زایمان های پرخطر را ضروری دانست.
دکتر شهرزاد زاده مدرس رییس بیمارستان مهدیه نیز در این نشست با اشاره به اجرای طرح های منتخب تخصصی در این مرکز به مواردی همچون زایمان فیزیولوژی، مشاوره در خصوص تماس پوست به پوست با نوزادان و مشاوره شیردهی اشاره کرد.
رییس بیمارستان مهدیه راه اندازی بخش گوارش در این مرکز را مورد تاکید قرارداد و افزود: افتتاح بخش سی تی اسکن در این مرکز بخش اعظمی از نیازهای پاراکلینیکی را تامین می کند.
تبدیل این مرکز به مرکز منتخب و جامع زنان با هدف تامین و ارتقای سلامت بانوان و همچنین تربیت نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص از مهمترین چشم اندازهای مرکز مهدیه بود که رییس بیمارستان به آن اشاره کرد و ادامه داد: این مرکز بیش از پنج تا ۶ هزار زایمان در سال، انجام اعمال جراحی متعدد وارایه خدمات نازایی را در دستور کار دارد.
وی با بیان اینکه آموزش یکی از مهمترین ماموریت های بیمارستان مهدیه است، از اجرای برنامه های آموزشی موثر با آخرین روش های نوین دنیا در این مرکز خبر داد و گفت: یکی از مهمترین اهدافی که در این مرکز با جدیت دنبال می شود کمک به افزایش نرخ باروری است.
رییس بیمارستان مهدیه در ادامه با اشاره به این که با همت متخصصان داخلی پیشرفته ترین روش نمونه برداری ضایعات پیش سرطانی سینه در بیمارستان مهدیه ممکن شده، تصریح کرد: ساخت بیوپسی سینه به صورت صددرصد ایرانی و با دانش بومی متخصصان داخلی در این مرکز انجام می شود، به کمک این روش حجم توده های بسیارکوچک نیز قابل بررسی و شناسایی خواهد بود.