جمال کاظمیاصل روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مشترکان با ماهانه ۱۰۰ کیلووات مصرف مشمول این طرح می شوند، اظهار داشت: برق امید، طرحی است که برای اصلاح مصرف و حمایت از مشترکان خانگی کممصرف پیادهسازی شده و در این شهرستان بر اساس تعرفه های اعلام شده تاکنون این تعداد مشترک کم مصرف شناسایی و تعرفه برق آنها رایگان است.
وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته برای بهبود وضعیت توزیع برق در میاندوآب طی هفت سال گذشته گفت: مجموع ظرفیت پستهای فوق توزیع از ۱۰۰ مگاوات آمپر به ۱۶۵ مگاوات آمپر رسیده و تعداد خطوط توزیع از ۲۱ فیدر به ۲۴ فیدر در سال ۹۹ افزایش یافته است.
مدیر توزیع برق میاندوآب با بیان نصب ۳۵ دستگاه پست توزیع برق در روستاهای این شهرستان اظهار داشت: علاوه براین ۶۸ دستگاه پست توزیع نیز در شهر نصب شده و پنج دستگاه نیز در مرحله نصب است ضمن آنکه پنج پروژه پست توزیع روستایی نیز با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد در حال احداث بوده و ۶ پست نیز در حال پیمان سپاری است.
مدیر توزیع برق میاندوآب با بیان اینکه طی این مدت ۳۶ کیلومتر خطوط برق نیز در نقاط شهری به کابل خودنگهدار تبدیل شده است، افزود: سه هزار و ۸۰۰ متر نیز شبکه روشنایی به صورت بلواری احداث شده است.
کاظمیاصل اضافه کردد: در سال ۱۴۰۰ نیز پنج پروژه با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در روستاهای "قشلاق نوروزلو"، "شیرینآب"، "دوهچی"، "ساتیلمش"و "قپچاق" در حال اجراست و پنج پروژه دیگر در مرحله پیمانسپاری است.
وی با بیان اینکه طی این سالها به ۲۰۳ حلقه چاه کشاورزی برقرسانی شدهاست، اظهار داشت: احداث ۸۳ کیلومتر خط ۴۰۰ ولت هوایی، رفع حریم برقرسانی به طول ۶ کیلومتر در روستاهای شهرستان، احداث ۲ هزار و ۳۰۰ متر خط پشتیبان هوایی ۲۰ کیلوولت در حد فاصل شهرداری تا میدان مادر و همچنین تبدیل ۱۶.۵ کیلومتر از شبکه سه سیمه به کابل خودنگهدار طی این سالها اجرا شدهاست.
وی اضافه کرد: همچنین در مناطق شهری ۳۶ کیلومتر از شبکه سه سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
کاظمی اصل افزود: برقرسانی به ناحیه صنعتی چهاربرج به طول ۳۰ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد انجام و سه هزار و ۸۰۰ متر شبکه روشنایی معابر طی هفت سال گذشته در میاندوآب اجرا شده است.
مدیر توزیع برق میاندوآب با اشاره به اجرای تبدیل خطوط برقی سیمی به کابل خودنگهدار، گفت: با توجه به قدیمی بودن این خطوط و آسیب دیدن در معرض شرایط جوی و افت فشار، این طرح از سال گذشته شروع شده که ۱۷ کیلومتر در شهر میاندوآب اجرا شدهاست.
وی با بیان اینکه امسال اجرای این طرح به طول ۵۰ کیلومتر در شهر میاندوآب در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: همچنین در حد فاصل "کوی قجلوی" میاندوآب تا حوزه استحفاظی شهرستان ملکان خطوط برقی در حال آرایش است به طوری که تیرهای برق به طول هفت کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در حال تعویض در این مسیر از شهر است.
شهرستان میاندوآب دارای ۱۰۴ هزار و ۳۷۳ مشترک برق است که از این تعداد ۸۵ هزار و ۹۳ مشترک خانگی، ۲ هزار و ۳۸۴ مشترک عمومی، یک هزار و ۷۴۵ مشترک کشاورزی و ۵۷۶ مشترک صنعتی، ۱۴ هزار و ۱۷ مشترک تجاری است.