به گزارش خبرنگار ایرنا، «نورالدین فرزادی پور» عصر یکشنبه در جلسه تامین آب آشامیدنی و بهداشتی روستاییان و بهسازی شبکههای فرسوده با توجه به ساخت و سازهای جدید با حضور رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نماینده مردم شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب وگیلانغرب در مجلس شورای اسلامی، افزود: بحث راه روستایی یکی از معضلات و مشکلات اساسی شهرستان است که انتظار داریم بهسازی راههای روستایی در دستور کار قرار بگیرد و در این خصوص اعتباری اختصاص یابد.
وی اظهار داشت: فضاهای اداری در زلزله سال های ۹۶ و ۹۷ دچار آسیب شدند که بهسازی و بازسازی آن ها بعد از زلزله در اولویت بعد از اتمام بازسازی واحدهای مسکونی شهری و روستایی قرار گرفت.
نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب گفت: با اتمام ساخت و ساز واحدهای مسکونی امروز فضای اداری مناسبی در اختیار دستگاه اجرایی نیست که طی بازدیدی که صورت گرفت امید می رود از محل اعتبارات ماده ۱۷ اعتباراتی برای بهسازی و تکمیل آن ها اختصاص یابد.
اعتبارات لازم برای اتمام پروژهها را از دولت تقاضا میکنیم
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: دستور کار نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان سرپل ذهاب، توزیع اعتبارات سال ۱۴۰۰ بود که در همین جلسه در رابطه با پروژههای عمرانی از محل منابع مختلف از جمله ماده ۱۷ (اعتبارات زلزله) و وضعیت پروژهها بحث و بررسی لازم صورت گرفت.
«حبیب الله وفایی» افزود: بازدیدی ازپروژه هایی که از محل اعتبارات زلزله شروع شده بودند صورت گرفت و در جریان آخرین وضعیت پروژه ها قرار گرفتیم و امید است بتوانیم از محل اعتبارات ملی یا ماده ۱۷ مدیریت بحران اعتباراتی به این پروژه ها اختصاص دهیم.
وی ادامه داد: انتظار ما این است که با توجه به اعتباراتی تاکنون در اختیار دستگاه های اجرایی ذیربط قرار گرفته از پیشرفت نسبتا خوبی برخوردار باشند که گزارشات نشان می دهد که پیشرفت پروژه ها نسبت به اعتبارات در حد متوسط است و متناسب با اعتبارات توفیقات کاملی نداشتیم که یکی از مهمترین دلیل آن افزایش قیمتهای ناگهانی در سال های ۹۸ و ۹۷ بوده و طبیعی است که ما نتوانیم متناسب با آن اعتبارات این حجم از پیشرفت پروژه ها شاهد باشیم.
وی اظهار داشت: در نظر داریم که آخرین مرحله این اعتبارات را هم از دولت تقاضا کنیم طوری که در همین امسال و در نهایت تا آخر سال مالی آینده ۱۴۰۱ شاهد بهرهبرداری از اکثر این پروژه های اداری باشیم که بتوانیم خدمات خوبی را مردم سرپل ذهاب ارائه بدهیم.
مشکل آب شرب روستاها دغدغه مردم است
امام جمعه سرپل ذهاب نیز در این جلسه گفت: مشکل آب شرب در سطح روستاهای شهرستان سرپل ذهاب دغدغه مهمی است که در استان کرمانشاه دیده می شود که باید اعتباری در جهت رفع ریشه ای این مشکل اختصاص یابد.
حجت الاسلام «جواد فاطمی نسب» افزود: با وجود اینکه بعد از زلزله در بحث بازسازی اعتبار خاصی در نظر گرفته شد اما متاسفانه به هر دلیلی امروز بیش از ۱۰ مسجد در سرپل ذهاب به دلیل زلزله تخریب شده که بازسازی آن ها کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و مردم انتظار دارند اهتمام خاصی نسبت به این مساله صورت گیرد.
وی اظهار داشت: در ایام زلزله ساختمان آموزشی حوزه علمیه شهرستان تخریب شد و امروز ما فقط توانستهایم فنداسیون را اجرا کنیم و هیچ اعتباری وجود ندارد با توجه به اینکه نزدیک به ۶۰ طلبه داریم و امروز هم توقع داریم توجهی نسبت به این موضوع شود.
وی به تسریع در بازسازی ساختمان های ادارات شهرستان که در زلزله دچار آسبب شدند تاکید کرد و گفت: این مطالبه به حق مردم است که مسوولان باید نسبت به آن با جدیت تصمیم گیری کنند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.